Video: Draamaa kerrakseen – voittomaali ajassa 59.59 sytytti raumalaispyhätön liekkeihin

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rauman SalBa ja Esport Oilers mittasivat toisiaan sunnuntaina Rauman kauppiksella. SalBa nousi ottelussa kolmen maalin takaa tasoihin ja Veli Peltosen osuma ajassa 59.59 ratkaisi voiton kotijoukkueelle.

SalBan tehopelaaja oli 1+2 nakuttanut Joni Peltola. Vieraiden pisterikkain oli 1+3 taiteillut Casper Pfitzner.

Voitto oli SalBalle todella tärkeä, sillä joukkue jatkaa sarjan 11. sijalla, jonka myötä raumalaisryhmä voi välttää playout-ottelut. Kauden viimeisessä ottelussa vastaan astelee Nokian KrP ja voitolla SalBan ensi kauden liigapaikka on täysin varma. Oilers on kuudentena ja kohtaa viimeisessä mittelössä M-Teamin.

Ottelutilastot

12 comments

  1. Eipä ainakaan Oilers-leiristä kannata huudella sarjan supistamisen puolesta.

  2. Totta, sillä tällä pelillähän oli lerssille paljon väliä. Suorastaan pakkovoitto oli ja tollei munasivat. Oikeassa olet. Varaa ei ole huudella ton pelin jäljen.

  3. Niin Oilersin kärkipelaajat ja valmentajathan ovat huudelleet twitterissä ja lehdistötilaisuuksissa tasoeroista oikein ylimielisesti ja kovaan ääneen. Vai oliko se sittenkin joku muu…?

  4. 4 sek.ja Oilers sirtyi johtoon, ottelussa sattui ja tapahtui, valitettavasti Peltola oli mukana hyvässä ja pahassa, voiittomaali ja Kaltiaisen sormille isku.ja veska vaihtoon, toivotaan että ei vaikuta pudotuspeleihin?

  5. Oilers on noin tulostensa puolesta ollut sellainen ”no, playoffeissa katsotaan sitten”-joukkue. Jos EräViikingit ja Classic jätetään laskuista, niin Oilers on voinut voittaa tai hävitä ihan minkä pelin tahansa. Hyvin harva joukkue voittaa TPS:n 4-0 ja häviää SalBalle 0-4 (pistein siis).

    Minusta 14 joukkuetta on ihan ok, kunhan siellä on kriteerit kunnossa. Katsomokapasiteettivaatimukset heitettävä roskakoriin välittömästi, ei nillä ole muutenkaan mitään väliä. Sen sijaan sellaisia pikkuhommia, kuten mahdollisuus pankkikorttimaksamiseen lipunmyynnissä, pitäisi olla pakollinen kaikissa paikoissa.

    Osaako joku sanoa, että nyt tämän runkosarjan aikana, montako ottelua on yhteensä myyty loppuun? Tai no ok, sanotaan nyt vaikka vähintään 95%, niin vältytään saivarteluilta. 182 peliähän siellä oli/on. Villi arvaus: Keskiviikkona ei ole yhtään täyteen myytyä peliä. Jyväskylässä ja Raumalla voidaan olla sielläpäin. Ikävä sanoa, mutta edes Helsingin ykkösseura ei saa vedettyä Tapiolan hallia täyteen, voidaan jäädä jopa alle 1 000 katsojan. (oho tuli nolla liikaa, saako olla?)

  6. Olen arton kanssa samaa mieltä että tuo yleisökapasiteetti vaatimus on turha, koska millään paikkakunnalla hallit eivät ole loppuunmyytyjä olleet ainakaan runkosarjassa. Kiinnitettäisiin ennen huomiota juuri muihin ottelutapahtumaa parantaviin seikkoihin…Ja aikamoistalle salban ratkaisumaalin teki Peltonen eikä Peltola 🙂

  7. Katsojakapasiteetit rules, mieluummin isot hallit, että egot mahtuu sisään! Sovitaanko Salba, että jätetään keskikauden konttaaminen pois? Espoon ”maju” miehillä ei tosiaankaan varaa huudella mitään, ja on kyllä hyvin hiljentynyt, kun epäreilusti valitut miehet vei kultaa ;-). Jos siellä vaan keskityttäisiin omaan tekemiseen ekaksi? Ne huutelee kellä on varaa

  8. Vanha lainalaisuus tulee tässäkin mieleen. Parempi tehdä nöyrästi töitä. Pitää suut supussa. Ja antaa tekojen kentällä puhua puolestaan!

  9. Me vastaan muut asetelma sopii hyvin öljymiehille, kasvattaa taistelevaa joukkuehenkeä.
    Altavastaajan asema onkin parempi kun ennakkoon suosikin.
    Karavaani kulkee ja koirat haukkuu!

  10. Oilersin peliesitys ei lupaa menestystä keväällä.
    Pronssi olisi huipputulos tuolle ryhmälle.

  11. Ervi antanut tulosten puhua. Jo alkuun lytättiin, kuinka kaikki pelaajat äänestää muka jaloillaan jnejne. Ja jos liitto jakaisi nallekarkit tasan, olisi ervillä lehterit täynnä mosalla ja meininki sen mukainen. Riippuu pikkasen hallin koosta, mikä määrä hyvä, raumalla vajaa 3hunttia on täyttä, kuten olisi mosallakin.

  12. Mut onhan tuo 6-5 todella makeeta! Siinä on tunnetta ja sitä peleistä haetaan. On sitten katsoja tai pelaaja.