Video: Jatkoaikavoitto hullaannutti Jymy-pakin – katso hulvaton reaktio

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Nurmon Jymyn ja LNM:n välinen Divarin kolmas puolivälieräottelu pelattiin sunnuntaina Nurmossa. Jymy vei ottelusta voiton maalein 7-6 jatkoajalla ja eteni Divarin välieriin otteluvoitoin 2-1.

Jymyn sankareita olivat jatkoaikamaalin ja 1+3 tehot latonut Jose Kivipelto sekä 2+1 taiteillut ja jatkoaikamaalin syöttänyt Hannu Palomäki.

Ottelun ratkettua kentällä oli kuitenkin yksi hahmo ylitse muiden. Vähintäänkin persoonallisista tuuletuksista tunnettu puolustaja Ville Rynnäs otti kaiken ilon irti voitosta. Rynnäs (nro. 50) nosteli muun muassa maalia tunnekuohuissaan. Tuuletukset on nähtävissä videolla kohdasta 6.50 eteenpäin. Rynnäs on aiemminkin esitellyt tuuletustaitojaan ja niitä voit tarkastella esimerkiksi tästä videosta.

Viime keväänä Divariin noussut Jymy nähdään nyt ensimmäistä kertaa Divarin välierissä. Muita välieräjoukkueita ovat Porin Karhut sekä Erä Akatemia. SB Welhot ja SB Vaasa mittaavat tänään toisiaan Kuopiossa ja sen myötä selviää viimeinenkin Divarin välieräjoukkue.

Ottelutilastot

23 comments

  1. Kyllä oli kaunis ratkaisumaali jymyltä, mutta pakko sanoa että LNM hallitsi kumpaankin (1 ja 3) ottelua ja oli parempi pelaamaan salibandya. Mutta täällähän vain maalit ratkaisevat;D

  2. Niin jaa, että enää ei saa edes tunteella pelata ja näyttää sitä? Menkää ny takasi niihin kaappeihinne itkemään yksin teitä ei täälä kaivata. Heippa ja iloista kevättä! 🙂

  3. Jymylle tiedoksi, että välierissä maalien ei tartte enää olla kauniita. Roskasemmatkin lasketaan.

  4. Hienoa! Itseäni ei kiinnosta mennä katsomaan pelejä ja pelaajia joissa maalintehtyä (tai päästettyä) ollaan niin viileitä ettei tunnu missään. Ei paljon kiinnosta yleisönkään olla tunteella mukana.
    Lisää vaan tunteita, tuuletuksia ja show-meininkiä!

  5. Myötähäpeää aiheuttaa monikin jantteri jotka EI tuuleta maaleja/voittoja. Ihme patsastelua ja pönötystä maalien ja voittojen jälkeen.

  6. Upeaa Jymy! Halli ratkeilee liitoksistaan ja pelaajat myös. Ja niin sen pitääkin olla, tämä on urheilun juhlaa!

  7. Voisiko tuosta tuuletuksesta tulla rangaistus ja jos niin kuinka iso? Toivottavasti ei tule mitään, mutta kysyn siis nimenomaan sitä, että täyttyykö tuossa jotkut tunnusmerkit?

  8. Persoonia tarvitaan! Ite omalla 20 vuoden ”uralla” maalivahtina korkeimmillaan divarissa olin aika viilipytty. Mutta muutaman vuoden pelasin yhden pienikokoisen hyökkääjän kanssa ja auta armias jos ja kun heitin sen läpi ja teki maalin se juoksi ihan täysillä huutaen kentän toisen päähän ja hyppäs saatana mun syliin 🙂 Tulihan siinä itellekin hyvä mieli ja edelleen se muistelee niitä kun nähään vaikken ole enää muutamaan vuoteen pelannut 🙂

  9. On vain yksi Rautis. Lahdessa aikanaan päästiin nauttimaan tästä väriläiskästä, onnea Jymy!

    Rautanenä liigaan!

  10. Aijotteko sveitsin pleijareista tehdä mitään juttua? Lastikka esim viime pelissä 2+2 tjsp. ja ratkasi suunnilleen pelin SVWIille

  11. Aina välillä salibandypiireissä puhutaan että voi kun ei ole enää samanlaisia persoonia pelaamassa kuin menneinä vuosina. Persoonathan tekee asioita jotka rikkovat ns totuttuja normeja ja ne kiinnostaa yleisöä. Hienoa että löytyy pelaajia jotka pistävät itsensä täysillä peliin, Tää Ville Rynnäshän on suoranainen kulttipelaaja

  12. Näillä korvauksilla nauttiminen tästä hommasta korvaa kaiken. Tunteet näkyvät myös ne huonot. Olemme ylpeitä toisistamme ja arvostamme vastustajia. Jokaisella joukkueella pitää olla yksi Ville Rynnäs – meillä on!!

  13. Ääh luulin kommenteista päätellen että nyt on oikeasti hieno tai taidokas tuuletus tulossa mutta olikin vaan tollaista 12vuotiasta pelleilyä. No ei siinä, propsit että elää tunteella ja uppoaa näköjään moneen täällä niin antaa palaa vaan ja itse täytyy laskea odotuksia jatkossa ku näitä katselee 😀

  14. Saako maskissa nyt hypätä vai ei? Itse olen ollut katsomassa peliä jossa maskimies hyppää ja maali hylätään sen takia.