Video: Kivilehdon ”ujutusmaali” oli laiha lohtu – Helsingborgin kausi päättyi puolivälierissä

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

IBF Falun ja FC Helsingborg väänsivät lauantaina Ruotsin Superliigan puolivälierissä. Falun oli ottelussa parempi maalein 9-5 ja jatkaa Superliigan välieriin otteluvoitoin 4-1.

Suomalaisista Juha Kivilehto, Jami Manninen ja Mika Kohonen onnistuivat maalinteossa ottelussa. Kohonen oli pudotuspeleissä yksi joukkueensa tehokkaimmista pistein 1+4. Petri Hakonen ei onnistunut kartuttamaan pistetiliään ottelussa.

Tulos tarkoitti sitä, että Mika Ahosen luotsaaman joukkueen kesäloma alkoi viikonloppuna. Suomalaisväriä nähdään kuitenkin välierävaiheessa, sillä Eero Kososen edustama Växjö eteni neljän parhaan joukkoon kaatamalla Pixbon otteluvoitoin 4-0.

3 comments

  1. Puolustusta katsellessa tulee mieleen, että olisi ehkä kannattanut piirtää jo runkosarjassa.

  2. Kolme entistä SPV peluria, joiden kausi päättyi nyt Ruotsissa, pelaisivat nyt mitaleista kotimaisessa liigassa, jos aikoinaan olisivat jääneet Seinäjoelle. Vaan siinä tapauksessa…pelaisiko SPV välierissä??

  3. Vaikka niin paljon pidänkin Kohosesta, niin fakta vain on, että vauhti ei riitä enää pääsarjatasolle. Loukkaantumiset vienyt leijonan osan terävyydestä. Yv:llä vielä päällikkö paikallaan, mutta kannattaako sitä varten pitää joukkueessa…?