Video: Onnekas kaukolaukausmaali siivitti vaasalaiset yllätysvoittoon Kuopiossa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

SB Welhot isännöi keskiviikkona SB Vaasaa miesten Divarin puolivälierissä. SB Vaasa nappasi ottelusta 6-5-yllätysvoiton.

Voittomaaliksi jäi Kim Sandin ajassa 57.09 iskemä maali, jossa laukaus lähti kaukaa ja vaihtoi vielä suuntaa kuopiolaispakin jalasta. Vaasalaisten tehopelaajia olivat kahdesti maalannut Rasmus Nyström sekä 1+1 tehtaillut Henry Backman. Kotijoukkueelta onnistuivat Pauno Kajoksinen (1+1) ja Joonas Makkonen (0+2).

Ottelusarja jatkuu jo tänään illalla Vaasassa ja SB Vaasalla on sauma edetä Divarin välieriin.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

3 comments

  1. Näkisin että olisi hyvä löytää enemmän pelaajia, joilla kykyä päästä maalipaikkoihin ja vaikka yläkulma laukaukset olisivat varmoja. Tuossa aiemmin eräässä näkemässäni pelissä tällä viikolla aika paljon selkeitäkin ohi laukauksia ja sinnepäin oli. Tietenkin kun hehkutetaan miten tämä nykyinen sukupolvi pelannut kokoikänsä lajia se ei aivan auennut minulle ainakaan siinä pelissä pelin tasossa. Hyvin samanlaista se oli kuin aiemminkin ja saattoi jollain nuorella joka oli jäänyt vähemmälle peliajalle olla vaikeuksia päästä esimerkiksi pallokosketukseen pelin aikana. Tietenkin tälläistäkin pelaajaa voisi auttaa, jos siihen vierelle löytyisi tutkapari joka pystyy tekemään peliä.

  2. Joku klippi tosta ”polvitaklauksesta”, josta Welhojen koutsi puhuu 3:55 etiäpäin, ois mielenkiintonen nähä.

  3. Welhot striimas youtubeen sen koko pelin, niin sieltä sen niitin ainaki näkee. Ajassa 2:16:10 eteenpäin noin. Nuo on just sellasia niittejä mitkä pitäis saada lajista jotenkin pois. Pahimmillaan Tuononen leikkauspöydälle ja tämä ja ens kaudesta leijonanosa ohi. 2min jäähy aivan liian pieni rangaistus tuosta.