Seuraava Happeen voitto vie joukkueen neljän parhaan joukkoon. Kuva: Anssi Koskinen

Jyväskylän Happee nappasi puolivälieräsarjan kolmannen voittonsa Turun Palloseurasta. Isäntäjoukkue kaatui Marli Areenalla jännittävien vaiheiden ja jatkoajan jälkeen maalein 4–5. Happee on voiton päässä välieristä.

Hirviryhmä meni ottelussa 0–2-johtoon Panu Kotilaisen maalilla. Osumaan esityön tarjoili pikkuveli Peter, joka laittoi omalta kenttäpuoliskolta lähteneen soolonsa aikana vipuun kolme TPS-pelaajaa, ja Panu iski Peterin laukoman paluupallon verkkoon.

TPS nousi peliin mukaan ja meni kolmannessa erässä johtoon Eero Jalon ylivoimamaalilla. Eemil Ukkonen vei kuitenkin kamppailun jatkoajalle tarkan rannelaukausmaalinsa myötä. Happee-kapteeni Petri Kauko (2+0) ratkaisi ottelun, kun jatkoaika ei ollut kerennut vanhentua minuuttiakaan.

Happeella saa ensimmäisen mahdollisuuden sarjan katkaisuun keskiviikkona, kun joukkueet kohtaavat Jyväskylässä.