Video: Teurastamolla pudotuspelien selkein teurastus – EräViikingit lähellä välieräpaikkaa

Voittaajasta ei jäänyt keskiviikkona epäselvyyttä. Kuva: Esa Takalo

Voittaajasta ei jäänyt keskiviikkona epäselvyyttä. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP isännöi EräViikinkejä keskiviikkona pelatuissa Salibandyliigan puolivälierissä. Raholan salibandypyhätössä (entinen teurastamo) pelattu ottelu päättyi EräViikinkien 14-5-vierasvoittoon.

Helsinkiläisillä oli riveissään useita tehopelaajia ja neljä pistettä iskivät Tuomas Iiskola (3+1), Mika Moilanen (3+1) sekä Jani Kukkola (1+3). Roni Laasonen ampui hattutempun.

EräViikingit johtaa sarjaa otteluvoitoin 3-1. Välieriin pääsy vaatii neljä voittoa, joten sarja on lauantaina katkolla Vantaan Energia Areenalla.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

2 comments

  1. Pakko sanoa, että vaikka selostaja on ihan kotijoukkueen puolella, jossa ei oo mitään järkeä (koska ne jotka matsia kattoo netistä ei oo kotijoukkueen faneja, koska ne on kattomassa peliä paikan päällä), niin silti oli huikee esitys! Mikko Helaset yms. ottakaa mallia!

  2. Nuo nyt on niin selviä pelejä. Kuka niitä jaksaa katsoa? No ekassa KRP tsemppasi. Ja otti vierasvoiton. Taisi vain jalka loppua! Yhdellä hyvällä kentällä et pelejä voita. EV on ensimmäisen pelin jälkeen ottanut Henri Johanssonin pois pelistä.