Video: Vahva alku ratkaisi – näin Blue Fox säilytti sarjapaikkansa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Blue Fox kaatoi ÅIF:n lauantaina Sipoossa maalein 7-3. Tuloksen myötä molemmat joukkueet tullaan näkemään ensi kaudella miesten Divarissa.

Vieraiden Anton Kallvik iski pisteet 2+1 ottelussa. Jonatan Tynkkynen maalasi pelissä kahdesti. Blue Fox oli lopulta Divarin kymmenes ja ÅIF jäi sijalle 11.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Keni ”The King” Rautio tunnetaan yleisemmin pääkaupunkiseudulla nimellä Keni ”Tiputtaja” Rautio. Jokainen salibandyä pitempään seurannut voi miettiä mistä tuo nimi tiputtaja tulee. Voin kertoa ettei ainakaan taistelutaidoista.

  2. Miten Sipossa kävikään kauden päätteeksi, eikös siellä pitänyt olla hyvä pöhinä päällä ja joukkueen Divarin kärkikaartissa?

    Useamman Åiffin pelin nähneenä voi todeta puolustuspelaamisen olleen todella huonoa ja kuritonta. Puolustajat seikkailivat milloin missäkin, muttei siellä missä olisi pitäisi olla. Heikko viisikkopelaaminen oli keskeinen tekijä ÅIF:n sarjasijoitukseen. Omassa päässä ropisi maaleja enemmän kuin Laine-Piippo -parivaljakko ehti tekemään vastustajan häkkiin.

    Säbäpiireissä on tunnettua että ÅIF on aina ollut hieman erilainen, mutta silti omalla tavallaan sympaattinen divarijoukkue. Konkariluokan pelaajista johtuen harjoitusmäärät ovat vähäisiä, eikä treeneissä mennä epämukavuusalueelle, jottei hyvä pöhinä katoa. Aikaisemmin tällä konseptilla tuli vielä kohtuullista menestystä, muttei enää. Divarin taso on noussut. Tällä kaudella sarjapaikka säilyi niukin naukin ilman karsintoja, mutta odotettavissa on, että ensi kaudella tämän pubijengin on entistä vaikeampi säilyttää paikkaansa divarissa.

  3. Mitä tapahtui Erä Akatemialle? Noi suurta muutosta en muista ennen nähneeni…