Video: Vapaalyöntipuijaus onnistui Kuopiossa – Welhot voiton päässä Divarin finaaleista

Pauno Kajoksisen syötöt olivat totutun hyviä. Kuva: Jari Turunen

Pauno Kajoksisen syötöt olivat totutun hyviä. Kuva: Jari Turunen

Welhot isännöi keskiviikkona Erä Akatemiaa miesten Divarin välieräpelissä Kuopiossa. Welhot oli ottelussa vahvempi maalein 5-2.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli kaksi maalia syöttänyt Pauno Kajoksinen. Kajoksinen syötti myös otsakeessa mainitun maalin ja se on nähtävissä videolla kohdasta 2.39 eteenpäin. Vieraiden tehopelaaja oli 1+1 iskenyt Mika Majalahti.

Welhot johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 1-0. Sarja on katkolla lauantaina Helsingissä.

Ottelutilastot
Jari Turusen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

9 comments

  1. Kyllä nuo Welhojen pojat vielä Divarissa pystyy tekemään, mutta ai että kun olisi liigassa kylmä kyyti. Nämä hehkutetut Kajoksinen ja Lankinenkin olisi ihan rivimiehiä, parempi kun neppailevat tasoisiaan vastaan. Eiköhän viimeistään Nurmo/Karhut näytä kaapin paikan.

  2. Hehkutetut Kajoksinen ja Lankinenhan ovat liigaa kuitenkin jo pelanneet enkä näkis että Lankinen viime kaudella Erässä ja Kajoksinen toissa kaudella Josbassa ihan pelkkiä rivimiehiä olivat.

  3. Kajoksisen kädet ja peliäly ovat helposti mj-tasoa. Nyt, kun on saanut fysiikankin jotenkin kuntoon, kelpaisi varmasti lähes jokaiselle liigajengille.

  4. Welhojen osalta helpotusta kaukalossa toi ja tuo Erä Aktamian puolustuksesta puuttuva Aaro Koski. Oli Josba-sarjan otteluissa merkittävässä roolissa johtavana pakkina. Kaikesta huolimatta: lauantaina Mosalla nuoret Akateemikot( keski-ikä naftisti yli 20 v :-)), kaikkien yllätykseksi, tasoittaa sarjan. Yes!

  5. Pakko hehkuttaa Welhojen veräjänvartijaa Kosti Jolkkosta. Ihan poika vielä ja mahdollisesti torjuu Kuopion liigakartalle.

  6. Josbassa toissakaudella Kajoksisen pistesaldo runkosarjassa oli 20+27=47. Ei siis mikään pelkkä rivimies ollut.

  7. Komppaan Reijoa aivan täysin. Poika on tämän kauden veskareista antanut ainakin minun silmille parhaat näytöt, enemmänkin olisi runkosarjassa voinut peluuttaa. Tuononen ei ehken ihan tikissään ollut loukkaantumisen jäljiltä, Frilanderi ei muuten vaan vakuuta.
    Jos ja kun Welhot nousee niin joku kokenut kassari tarvitaan Jolkkosen pariksi, mutta tulevaisuus on kyllä hyvällä mallilla jos/kun Kostilla kehitys jatkuu samaa rataa.

  8. Erä Akatemia jo odottaa Welhoja Mosanmäellä…….tervetuloa!