Vierasvoitot jatkuivat playouteissa – SalBa haki kotiedun takaisin Lahdesta

Rami Prokki (oik.) iski alkutahdit SalBan johdolle, joka kesti ottelun loppuun saakka. Arkistokuva: Elmeri Elo

Rami Prokki (oik.) iski alkutahdit SalBan johdolle, joka kesti ottelun loppuun saakka. Arkistokuva: Elmeri Elo

Rauman SalBa tasoitti miesten Salibandyliigan playout-sarjan 1–1:een sunnuntai-iltana. LASB kaatui Lahden suurhallissa raumalaisten käsittelyssä 4–7-loppunumeroin.

Lauantaina kotitappion kärsinyt SalBa otti ohjat käsiinsä jo avauserässä. Jani Lehtoniemen maalilla raumalaiset johtivat ensimmäisen kaksikymppisen jälkeen 1–3.

Toisessa erässä maaleja lyötiin vuoronperään, ja molemmat joukkueet saivat kaivaa palloa omasta verkostaan kolmesti. Kolmannessa erässä tahti ei ollut enää yhtä hurjaa, ja päätöskympille lähdettäessä tilanne oli edelleen 4–6 vierailijoille.

”Pelimiesten kymppi” ei ehtinyt vanheta kauan, kun ajassa 50.28 Antti Vuorinen pääsi naulaamaan SalBan kolmen maalin karkumatkalle.

Kotijoukkueen eväät loppuivat, eikä se kyennyt enää nousemaan lähemmäksi. SalBa nappasi voiton turvin kotiedun takaisin itselleen.

Raumalaisten riveistä kahteen tehopisteeseen ylsivät Lehtoniemi (2+0), Rami Prokki (1+1), Tomi Lahti (1+1), Tatu Ruohonen (1+1), Miikka Sokka (1+1) ja Antti Vuorinen (1+1). Teemu Kortelainen torjui tolppien välissä 25 kertaa. LASBin tehokkain oli kaksi maalia tehnyt Roope Kainulainen.

Playout-sarja jatkuu koiralauman kotihallissa Raumalla ensi torstaina. Liigapaikan varmistamiseen vaaditaan kolme voittoa.

Ottelutilastot

23 comments

  1. Tekisi kyllä sarjalle hyvää Salban putoaminen. Tuommoista rimpuilua kaudesta toiseen. Karhut tai Welhot mielellään Salibandyliigaan!

  2. Mutta silti aina, kun ollaan liigassa pelattu niin on ollut joku huonompi 🙂 Josba, nst ja m-team.

  3. Rokosalta komeita kuolemia tänään 🙂 Ja Veli Peltonen sarjan likasin pelaaja! Tiukka peli tänäänkin, mielenkiintoinen sarja!

  4. Minusta SalBa on osoittanut kuuluvansa liigaan. Joukkue voittaa juuri ne pelit mitkä pitääkin – jos sinne annetaan säännöt, että viimeinen tippuu ja kaksi viimeistä karsii, niin ei SalBaa voi siitä syyttää, että se menee rimaa hipoen aina ylitse. Joukkueen kotikenttä on aivan karmea, mutta siellä on paljon ihmisiä, jotka aivan selvästi välittää seurasta ja maantieteellisestikin joukkue sijaitsee Salibandyliigan kannalta hyvässä paikassa. En minä näe mitään syytä toivoa SalBan putoamista.

    Ei sillä, kyllä minä ottaisin sarjaan ihan mielelläni Karhut, Welhot ja LASBinkin.

  5. Kekelle: Hävetti itseäkin. Ylilyöntejä. Ei ole tapaistani ja onneksi tuomarit eivät menneet niihin.

  6. Olikohan Tuomari Lund taas kerran ”huonosti sijoittunut” kun vihelsi Peltoselle sikailustaan vain kakkosen.

  7. Sitten vaan veikkailemaan montako peliä Peltonen saa tosta ällöttävästä tempustaan, mä veikkaan kolme! 🙂

  8. Jaahas.

    Lammilaiset saaneet vihdoin internetin ja saapuneet pääkalloon itkemään, kun joku antaa vähän kovuutta.

  9. os salba aikoo sarjassa säilyä. niin sen täytyy laittaa vilttiin peltonen ja viitanen. aivan kusipäisiä jäähyä pelistä toiseen. ei kukaan kestä tuollaisia. ihmettelen että valmennus ja joukkue hyväksyy tuonlaista idioottimaista toimintaa

  10. Miksei Hätönen ole pelaamassa? Ai niin kahden ottelun pelikiellossa. Taitaa Lasbilla olla enemmän näitä pelirangaistuksia ollut kauden aikana kuin salballa. Ja mites Rasmus Kainulaisen mailanpalottelut jne?

  11. No nyt Peltoselle tulevan 3 pelin huilin jälkeen sitten tilanne tasoittuu?

  12. Veli Peltonen on salibandyliigan Joe Finley, Liigan viihdyttävin pelaaja. Hieno mies!

  13. Tottakai omiaan pitää puolustaa, mutta tämmöiset törkeydet ja vastustajan vahingoittamisyritykset eivät ansaitse puolustelua edes omasta leiristä. Suoraselkäisyyttä ja rehtiyttä on myöntää myös omien tekemät virheet ja ylilyönnit.

  14. Hieno ja vauhdikas peli molemmilta joukkueilta. Parempi joukkue voitti. Mutta kyllä SALBA:n Rokosan näyttelijän lahjat kuuluvat teatteriin ei pelikentälle. Peltosen sikailut ”kaukalossa” ovat hyvin ala-arvoista pelaamista, kovaa voi ja pitää saadakkin pelata mutta toisen urheilijan kunnioitus pitäisi kuitenkin muistaa, toivottavasti liigan kurinpitäjä puuttuu näihin sikailuihin.

  15. Taisi salba päästä eilen aika hyvin Lasbin ihon alle. En puolustele Peltosen saamaa jäähyä mutta ei tilanne mielestäni mikään pelirangaistuksen paikka ole ja saattoi siinä Lasbin puolellakin pientä filmiä olla.

  16. Voivoi lammilaiset äidit ja isät koittakaa nyt kestää jos kentällä pelataan kovaa. Tottakai teitä harmittaa kun tulee tappio, mutta antakaa poikien hoitaa pelaamalla nämä pelit ja lopettakaa se turhanpäiväinen valittaminen. Peltosen jäähy oli tyhmä, mutta samanlaista sikaa ne lammin kultapojat pelaavat tilanteiden ulkopuolella. Selvinneet niistä vaan kuin ihmeen kaupalla.

  17. Piä Kainulainen pää ylhäällä nii ei satu. Naurettavaa jos tilanteesta tulee jotain jatkoseuraamuksia.