Divari-joukkueen päävalmentaja vaihtuu – ”Tuntuu hienolta, että sain mahdollisuuden kotikaupungissa”

Karhujen päävalmentajaksi siirtyvällä Jani Kannostolla oli muitakin vaihtoehtoja. Kuva: Jari Turunen.

Karhujen päävalmentajaksi siirtyvällä Jani Kannostolla oli muitakin vaihtoehtoja. Kuva: Jari Turunen.

Liigakarsintoihin yltänyt ja mainion kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosvalmentajana toiminut Jani Kannosto. Sopimus on kaksivuotinen.

Kannoston valmennustiimissä jatkavat Jari Kuusisto (fysiikkavalmentaja) ja Kari Saha (mv-valmentaja). Uutena kasvona porilaisjoukkueen penkin taakse astelee pitkän uran pelaajana tehnyt Tino Nieminen.

– Tuntuu todella hienolta, että sain tämän mahdollisuuden kotikaupungissa. Motivaatio on todella korkealla ja nälkää riittää. Kehittymisen tiellä jatketaan. Nyt haetaan vielä lisää yksilöiden kehittymistä. Siellä on osa-alueita, joissa pystytään vielä parantamaan paljon. Olen tyytyväinen saatuani ympärille sen valmennusryhmän, jonka halusin. Voimme aloittaa työt nyt todella motivoituneina, Kannosto kommentoi seuran tiedotteessa.

Päätös ei ollut porilaisluotsille helppo, sillä miehen palveluksista oltiin kiinnostuneita muuallakin.

– Paljon tuli tarjouksia muualtakin kuin Porista. Vakavasti otettavia tarjouksia oli pöydällä. Loistavasti sujunut viime kausi oli kuitenkin suurin syy siihen, miksi halusin jatkaa tämän hienon karhulauman kanssa.

Divarijoukkueen kasaaminen Porissa on käynnissä. Harjoittelun joukkue aloittaa uuden valmennuksen ohjaksissa toukokuun puolessa välissä.

2 comments

  1. Tsemppiä Kannostolle ja hyvä veto Karhuilta. Iso peukutus.

  2. Tinolle kaavaillaan ray Backman tyylistä Yv ja koutsiroolia. Yv:llä vanha Maestro kaivaa mailan esiin.