Kooveen naisille uusia pelaajia Oulusta ja Hämeenlinnasta

Kooveen naiset ovat solmineet uusia sopimuksia. Kuva: Esa Takalo.

Kooveen naiset ovat solmineet uusia sopimuksia. Kuva: Esa Takalo.

Naisten salibandyliigassa pelaava Koovee on julkaissut uusia sopimuksia ensi kaudelle. Joukkueeseen liittyy kaksi pelaajaa oululaisjoukkue Rankkojen Ankkojen riveistä ja kaksi pelaajaa liigasta tippuneesta Hämeenlinnan Steelersistä.

Kooveen tuoreet vahvistukset ovat maalivahti Sara Aaltonen ja hyökkääjä Henriikka Keinänen, jotka pelasivat 2016-17 kauden Rankkojen Ankkojen liigajoukkueessa, sekä Steelersistä Koovee-paitaan vaihtavat pakit Emma Taponen ja Elvira Tyrmi.

Jo aiemmin Koovee tiedotti, että Steelersissä kaksi mennyttä kautta pelanneet Milla Vähälä ja Senni Hietanen ovat allekirjoittaneet sopimukset joukkueen kanssa. Kumpikin heistä on pelannut Kooveessa aiemminkin. Vähälä on edustanut Kooveeta neljän ja Hietanen kahden kauden ajan.

Linkit:
Kooveen uutinen uusista sopimuksista.
Kooveen uutinen paluumuuttajien sopimuksista.

9 comments

  1. ssra menettää ison nipun avain pelaajia. Tähän mennessä huhut kertovat:
    Sara Aaltonen -> koovee
    Henriikka Keinänen -> koovee
    Hanna-Mari Uimonen -> Ervi
    Emmi Niemelä -> Sveitsi
    Jonna Virkkunen -> PSS

  2. Elvira Tyrmi EI siirtynyt steelerssistä vaan JOKASTA, joka tippui 2-divariin hävittyään putoamiskarsinnassa sb vaasalle. Tyrmi on noissa peleissä pelannut. Lieneekö siis kooveelle ”vahvistus”?

  3. Jep ,perus tiedottamista kooveelta. vääristellääm totuutta, jotta kuulostaisi paremmalle kuin mitä onkaan. Kuulostaahan se paremmalta että on siirtynyt joukkueesta joka tippui liigasta kuin siirtyä joukkueesta joka tippui 2 divariin ?

  4. Tampereelta Morottajalle, että ei tuossa jutussa vahvistuksista puhuttu.

  5. Sorry, Kooveen jutussa näköjään puhuttiin vahvistuksista. Mutta ei sekään välttämättä tarkoittanut, että kaikki neljä olisi vahvistuksia 😉

  6. Tyrni muuten pelasi (kokoonpanossa) 11 peliä Jokassa ja 11 peliä Steelersissä, kun runkosarja huomioidaan, että ei tuo tiedotus ihan mönkään menny.

  7. Uimonen kyllä Proohon. Varma homma, proon somessa mainittu ainakin ohimennen jo asiasta.

  8. Ei näillä nyt kai kauheesti väliä ole kun mestari on kuitenkin ylivoimaisesti Classic ja sarjan mielenkiinto nolla

  9. Pääkallo unessa jamyöhässä huhumaasta pahasti! Ilmoituksia tulee joka suunasta ja huhumaata ei vaan näy. Toisaalta huhuja liikkuu koko ajan et tarviiko sitä ollenkaan.