Suomen maajoukkuepelaaja siirtyy ruotsalaiseen huippujoukkueeseen – ”Hän on yksi maailman parhaista puolustajista”

My Kippilä siirtyy KAIS Mora IF:ään. Kuva: perwiklund.se

Ruotsin Superfinaalissa tappion kärsinyt KAIS Mora IF on avannut naisten Superliigan siirtomarkkinat ryminällä, kun Rönnby IBK:ssa pelannut My Kippilä siirtyy ensi kaudeksi joukkueen riveihin.

Kippilä pelasi Rönnbyssä kaksi kautta ja joukkue putosi kummallakin kaudella puolivälierissä. Porvoosta kotoisin olevan suomalaispuolustajan sopimus KAIS Moran kanssa on 1+1-vuotinen.

Joukkueen valmentaja Noél Alm Johansson kertoo siirrosta seuran kotisivuilla:

– My Kippilä on viime kausina osoittanut, että hän on yksi maailman parhaista puolustajista ja olen erittäin tyytyväinen, että hän on päättänyt jatkaa uraansa Morassa. Kippilä on erinomainen hyökkäävä puolustaja, älykäs ja taitava pelinrakentaja sekä vaikea ohitettava puolustuspäässä. Hän on pelaaja, joka on pelikentällä valmis ottamaan suurta vastuuta.

Morassa pelaa myös viime kaudella pitkän loukkaantumisen jälkeen pelikuntoon kuntoutunut Mira Wickman ja seura on hankkinut ensi kaudeksi riveihinsä myös IBK Dalenin Amanda Öhmanin sekä FBC Uppsalassa pelanneen Frida Bäfven.

Kippilän kausi Rönnby Västerås IBK:n riveissä oli menestyksekäs ja puolustaja vei joukkueensa pistepörssin nimiinsä. 26 ottelussa syntyi kovat tehopisteet 11+26=37, joilla koko sarjan pistepörssissä sijoitus oli 16.


Lue myös
Uusimaa: My Kippilä vaihtaa seuraa Ruotsissa
Innebandymagazinet.se: Stjärnan till KAIS Mora!
KAIS Mora IF: My Kippilä skriver på för KAIS Mora!

2 comments