Miesten Superfinaalin 1. erä: Maalijuhlissa osuttiin tasatahtiin

Joonas Pylsy osui Superfinaalin ensimmäisessä erässä. Toisen erän hän aloitti penkiltä verkkarit päällä. Kuva: Esa Takalo

Miesten Salibandyliigan Superfinaali on kesken Hartwall Arenassa. Ottelun ensimmäinen erä päättyy lukemiin 3-3.

Classic aloittaa ottelun vahvasti. Tino Salminen vie tamperelaiset johtoon ajassa 4.04. Syötön maaliin tarjoilee Miro Lehtinen. EräViikinkien tasoitusosuma näkee päivänvalon ajassa 8.40, kun Roni Laasosen tarkka laukaus uppoaa Classic-maalin etuyläkulmaan. Syötön antaa Marko Juselius.

Seuraavan maalin masteroi Classicin kovavireinen kakkosvitja. Jussi Piha syöttää maalin eteen Joonas Pylsylle, joka vie Classicin johtoon, kun tasan 10 minuuttia on pelattu. Kaikkinensa ensimmäinen kymppi tarjoilee vauhdikasta salibandya.

Maalitehtailu jatkuu vilkkaana. EräViikingit käyttää vastahyökkäyksen hyödykseen ja Kevin Söderling syöttää maalin eteen Mika Moilaselle joka ei erehdy. Peli on 2-2 ajassa 10.46.

Ajassa 18.48 Miko Kailiala näyttää ratkaisuvoimaansa ja laukoo EräViikingit johtoon tarkalla laukauksella. Maalisyötöstä vastaa Tommi Aro. Tämä ei kuitenkaan jää kaksikymppisen viimeiseksi osumaksi. Ainoastaan 23 sekuntia myöhemmin Nico Salo tekee esityön ja Eemeli Salin tuo Classicin tasoihin.