Naisten Superfinaalin 2. erä: Classic karkasi kolmen maalin johtoon

Karoliina Kujala heilutti vastustajan maaliverkkoa ahkerasti. Kuva: Juhani Järvenpää

Kuva: Salibandyliiga

Naisten Superfinaalista on nyt pelattu kaksi erää. Classic johtaa peliä maalein 4-1.

Toinen erä starttaa tunnustelevissa merkeissä. Ensimmäisellä kympillä ei nähdä maaleja kummassakaan päässä, vaikka Classic painaa päälle.

Toisen kympin alussa Ella Alanko vie tamperelaiset 2-1-johtoon. Syötön maaliin tarjoilee Nina Rantala.

Classicin hyvä hönkä jatkuu ja seuraava osuma nähdään jo pari minuuttia myöhemmin. Sipiläisen tarkka laukaus löytää tiensä Pron maalin takakulmaan ajassa 33.45. Syöttäjänä toimii tällä kertaa Eliisa Alanko.

Lisää tulee vielä erän viimeisellä minuutilla. Alisa Pöllänen pudottaa pallon ”viivaan” ja Salla Suomela laukoo pallon Pron verkkoon neljännen kerran ajassa 39.12. Erä oli kaikkinensa Classicin hallintaa.

Karoliina Kujala vastasi Superfinaalin avausmaalista. Kuva: Juhani Järvenpää

Classicin ja SB-Pron välisestä naisten Superfinaalista on takana ensimmäiset 20 minuuttia. Ottelu on tilanteessa 1-1.

Ensimmäiset pari minuuttia ovat varovaista tunnustelua. SB-Prolla paremmat paikat ensimmäisellä vitosella.

Ensimmäisen pelitauon jälkeen SB-Pron Karoliina Kujala aloittaa maalinteon ajassa 9.08. Syötön osumaan tarjoilee Mirva Laitinen.

Toisella kympillä Classic saa paremman otteen pelistä. Ajassa 13.09 Classic tulee tasoihin Eliisa Alangon maalilla. Maukkaan syötön tarjoilee Hanna Sipiläinen.

Erän loppu väännetään tasaisissa merkeissä ja molemmilla oli paikkoja lisämaaleihin, mutta niitä ei kuitenkaan nähdä.