SB-Pro ja Classic voiton päässä Superfinaalista

Laura Hietamäki (musta 22) oli kovassa iskussa sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää

SSRA ja SB-Pro väänsivät sunnuntai-iltana Oulussa. SB-Pro oli pelissä vahvempi loppuluvuin 5-4.

Kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia ja kolmanteen lähdettiin lukemissa 2-2. Kolmas kaksikymppinen oli Pron heiniä maalein 3-2 ja joukkue nappasi välieräsarjan voisen voittonsa.

Tehokkain pelaaja oli 2+2 tehtaillut Laura Hietamäki. Mirja Hietamäki osui kahdesti. Kotijoukkueen Sanna Risteli taiteili pisteet 2+2 ja Lotta Wikstedt maalasi kaksi osumaa.

Pro johtaa sarjaa otteluvoitoin 2-0. Paikka Superfinaaliin irtoaa kolmella voitolla. Ottelusarja on katkolla ensi keskiviikkona.

PSS emännöi Classicia Porvoossa. Classic oli pelissä parempi maalein 6-3.

Tamperelaisjoukkue esiintyi vakuuttavasti ja johti kahden erän jälkeen maalein 5-0. PSS oli maalien valossa parempi viimeisessä erässä, mutta joutui taipumaan kolmen maalin erotuksella.

Classicin tehopelaaja oli kolme maalia iskenyt Eliisa Alanko. Nina Rantala ja Hanna Sipiläinen onnistuivat tehoin 0+2.

Classic johtaa sarjaa voitoin 2-0. Sarja on katkolla ensi keskiviikkona Tampereella.

Naisten Salibandyliigan välierät:
SSRA-SB-Pro Ottelutilastot Otteluvoitot 2-0 SB-Prolle.
PSS-Classic 3-6 Ottelutilastot Otteluvoitot 2-0 Classicille.

1. Ihanaa Hanssonit, ihanaa!! Mieletön, juuri välierän arvoinen ottelu! Nyt taas nautitaan, nollataan tämä ja aloitetaan keskiviikkona uusi taistelu!!!