PSS:n naiset juhlivat Oulussa pronssimitaleita. Kuva: Jari Turunen

Porvoolainen PSS palasi mitalikantaan naisten Salibandyliigassa yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Joukkue voitti viime sunnuntaina pelatussa pronssiottelussa SS Rankat Ankat rankkareiden jälkeen 3–4.

Oululainen kotijoukkue oli jo tiukasti kiinni ottelun voitossa aivan kolmannen erän loppuhetkillä. Lopussa ilman maalivahtia tasoitusta hakenut PSS sai kuitenkin palkintonsa kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Henna Uljua tasoitti lukemat 3–3:een.

Maalittoman jatkoajan jälkeen edessä oli rangaistuslaukauskilpailu. SSRA:n kolmesta ensimmäisestä laukojasta yksikään ei onnistunut, ja kun Noora Björkman laukoi harhautuksensa jälkeen pallon oululaismaalin ylänurkkaan, pääsi PSS juhlimaan liigan pronssisijaa.

Pronssiottelua oli saapunut Oulun Kastelliin seuraamaan yli 400 katsojaa. Ottelun parhaat palat on katsottavissa alla olevasta videosta.