Video: Naisten mestaruusjuhlissa tunteikkaita hetkiä – ”Lääkäriltä lupa tulla tänne”

Katriina Saarinen piti joukkueelleen lyhyen puheen ennen kuin nosti vuorollaan mestaruuspystin ilmaan. Kuva: Timo Mäkynen

Katriina Saarinen piti joukkueelleen lyhyen puheen ennen kuin nosti vuorollaan mestaruuspystin ilmaan. Kuva: Timo Mäkynen

Naisten Suomen mestaruutta juhlivan Tampereen Classicin pukukopissa nähtiin iloisia ja tunteikkaita hetkiä. Lyhyen puheensa jälkeen valmentaja Katriina Saarinen kertasi Pääkallo.fi:n videohaastattelussa mestarijoukkueen uskomatonta 29 liigavoiton matkaa.

Pakollisten mestaruuslaulujen jälkeen tunnelmat Suomen mestarien kopissa olivat riehakkaat. Mestaruuspokaalin kiertäessä Saarisen vuorolle kaikki kuitenkin hiljentyivät kuuntelemaan hiljattain syöpädiagnoosin saaneen valmentajansa puhetta.

– En pussaa pokaalia, kun minulla on tämä infektioriski. Suihkuun minua ei saa viedä, mutta tämän tukan saatte ajaa, Saarinen sanoi ja nosti lippalakkinsa pois päästä.

Classicille naisten salibandymestaruus oli yhdeksäs. Saarisella on mestaruuksia pelaajana kahdeksan, mutta valmentajana mestaruus oli ensimmäinen.

Lisää Classicin mestaruustunnelmia oheisella videolla.

Toimittaja: Timo Mäkynen
Videon leikkaus: Olli Taskinen

Lue myös:
Classic voitti kauden kaikki 29 liigaottelua ja juhlii Suomen mestaruutta

3 comments

  1. on Passo Mr. Classic, ei Kassu jää paljon Mrs. Classic maininnasta, Irinaa toki väheksymättä. Hyvä Kassu, ja voimaa jatkoon!