Joensuulaisilla jo 23 sopimusta ensi kaudelle – ”Pelipaikoista syntyy aidosti kilpailua”

Miesten Divarissa pelaavan Josban pelaajarinki on todella laaja. Kuva: Jari Turunen.

Miesten Divarissa pelaavan Josban pelaajarinki on todella laaja. Kuva: Jari Turunen.

Josban miesten ensi kauden divarijoukkue on täydentynyt kuudella pelaajalla. Seuran edustusjoukkue on tehnyt sopimukset nyt kaikkiaan 23 pelaajan kanssa. Maaliskuussa Josba julkaisi jo 17 sopimusta.

Divarin runkosarjan maalivahtipörssin päättyneellä kaudella voittanut Jesse Huurrekorpi jatkaa Josban veräjän suulla. Josban kanssa sopimuksen ovat tehneet myös Jesse Reijonen, Aleksi Ahokas, Miro Kämäräinen, Ville Laasonen sekä Markus Otronen.

– Nämä sopimukset tuovat arvokasta kokemusta pääosin vielä melko nuoreen joukkueeseemme, toteaa päävalmentaja Santeri Raatarila.

Muutamat sopimusneuvottelut ovat seuran nettisivujen mukaan vielä kesken ja muutaman pelaajan kohdalla odotellaan tarkempia tietoja vammojen parantumisesta. Josban harjoitusrinkiin nostetaan mahdollisesti vielä muutamia omia junioreita.

– Meidän harjoitusrinki tulee olemaan erittäin laaja ja pelipaikoista syntyy aidosti kilpailua. Sehän on vain hyvä asia, Raatarila pohtii tyytyväisenä.

Josban edustusjoukkue ei kauaa lomaillut, sillä joukkue käynnisti harjoituksensa jo tällä viikolla testien muodossa. Harjoituskausi pyörähtää kunnolla käyntiin vapun jälkeen.

Linkit:
Josban uutinen jatkosopimuksista
Josban uutinen harjoitusten aloituksesta

One comment

  1. Nyt vain malttia pelaajasopimuksiin. Edullisia pelaajia joukkueeseen. Ostopelaajat kuopioon.