Keskisuomalainen: Maailmanmestaripakki ja kapteeni jatkavat Happeessa

Petri Kaukon mittava ura jatkuu Happeessa. Kuva: Esa Takalo

Petri Kaukon mittava ura jatkuu Happeessa. Kuva: Esa Takalo

Keskisuomalainen uutisoi torstai-iltana, että seura on tehnyt jatkosopimukset Jonne Junkkarisen, 26, ja Petri Kaukon, 37, kanssa. Junkkarisen sopimus on mallia 1+1 ja Kaukon sopimus kattaa ensi kauden.

Puolustajana operoiva Junkkarinen juhli viime vuonna MM-kultaa Suomen paidassa. Pallollinen puolustaja on pelannut kaikki seitsemän liigakauttaan Happeessa ja vääntänyt kaikkiaan 147 runkosarjan ottelua. Palkintokaappiin on kertynyt pronssi, hopea sekä kulta ja tehopisteitä on merkitty kaikkiaan 25+57=82.

Kauko on yksi Salibandyliigan kokeneimmista pelaajista ja on edustanut jyväskyläläisseuraa jo kaudesta 1998-1999 lähtien. Sentteri on pelannut hirvipaidassa yhteensä 501 runkosarja ottelua ja nakutellut pisteet 235+390=690. Kaukon mitalivitriinistä löytyy kaksi SM-pronssia, kaksi SM-hopeaa ja yksi SM-kulta.

Kauko sanoi Keskisuomalaiselle, että kyse ei ollut seuran valitsemisesta, vaan siitä, että jatkuuko ura ylipäätään. Kapteenin mukaan sopimus Happeen kanssa on ”elinikäinen”.

14 comments

  1. Ei taida ihan Kaukolla riittää enää liigaan. Sen huomas jo menneellä kaudella. Toivottavasti Happee sais jonku kunnon pelaajan tohon tilalle niin ei tarvitse 78-vuotiaan Kaukon pelata,

  2. SIMOlle: Tyhmä mikä tyhmä, samoin Peter Kotilainen. Itse en ainakaan pelaisi tuollaisessa jengissä jossa joutuu pelaamaan kenkä/maila/pullo sopimuksella, jos olisi tuollaisia pelillisä lahjoja..

  3. Samaa mieltä edellisten kanssa. Happeesta kaikki talentit pois ja miehet vois naisten tavoin luovuttaa liigapaikkansa.

  4. Mieltä lämmittää kuinka kanssaihmiset ovat huolissaan toisten taloudesta.

  5. Toiset pelaavat lajia liigatasolla, toiset kertovat Pääkallon kommenttiosiossa mitä tekisivät jos pelaisivat huipputasolla :^)

  6. Yhdyn kyllä ekaan kommenttiin täysin 🙂 nuoria tilalle. Varmasti löytyy vaajakoskelta tai Jyväskylästä joku parempi

  7. Niin no kun puhutaan talodellisella tasolla salibandyn tasoisesta puuhastelulajista, niin luultavasti joukkueen valinnassa painaa aika moni asia enemmän kuin joku potentiaalinen 20k ”vuosiansiot”.

  8. Lähinnä mietin, että Junkkarinen voisi kehittyä enemmän ulkomailla, esimerkiksi Ruotsissa tai Sveitsissä. Talouspuoli on tietysti yksi näkökulma kyllä joo.

  9. No niinhän siellä Ruotsissa voisi kehittyä moni muukin. Savonen, Leikkanen, Johansson S, Kailiala, Stenfors ja miksei Salinkin. Turha sitä nyt on yhden maju-ukon kehityksestä yöuniaan menettää.

  10. Haistanko Happee-katkeruutta kommenteissa?
    Antaa Happeen tehdä duuniaan ihan omalla tavallaan, eikös vaan?
    Se ei ole keneltäkään kynänviilaajalta pois. Hieno seura jolla on perinteitä. Kyllä nekin asiaan vaikuttavat.