Koirapaidoilta kovan luokan kiinnitys – tuore SM-hopeamitalisti palaa kotiin

Janne Hyvönen (vas.) jättää EräViikingit. Kuva: Salibandyliiga.

Janne Hyvönen (vas.) jättää EräViikingit. Kuva: Salibandyliiga.

Rauman SalBa sai todella kovan vahvistuksen ryhmäänsä, kun EräViikingeistä pois huhuiltu Janne Hyvönen palaa Raumalle.

Hyvönen on pelannut Salibandyliigaa kaudella 2010-11 Porin Karhujen riveissä, kaudella 2015-16 Viikingeissä ja 2016-17 EräViikingeissä. SalBaa hän on edustanut pääsarjatasolla kahden kauden ajan Divarissa ja vuoden verran liigassa vuosina 2013-16. Yhteensä 97 liigapelissä on syntynyt 109 tehopistettä ja 51 Divari-kamppailussa 107 pistettä. Salibandyliigan pudotuspeleissä Hyvönen on onnistunut 23 ottelussa tehoin 10+16=26.

Kulunut kevät päättyi Hyvösen osalta SM-hopeamitali kaulassa ja viime vuosien aikana hän on esiintynyt myös Suomen maajoukkuepaidassa kolme kertaa.

SalBa julkaisi sopimuksen alla olevalla Facebook-videollaan. Samassa videossa julkaistiin Ville-Petteri Liljan ja Valtteri Ahtiaisen kaksivuotiset jatkosopimukset.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä.

5 comments

  1. Pääkallo harrastaa kiitettävästi klikkiotsikointia: ”Koirapaidoilta kovan luokan kiinnitys – tuore SM-hopeamitalisti palaa kotiin”

    Miksi ei yksinkertaisesti:
    ”Koirapaidoilta kovan luokan kiinnitys – Janne Hyvönen palaa kotiin”

  2. Typeryyttä nää joka helv… paikassa olevat itkemiset klikkiotsikoista. Takaisin koulunpenkille, jos ei pellet jaksa lukea enempää kuin otsikot.

  3. Jos ei kuvasta, hopeamitalistista ja ”palaa kotiin” tajua, niin voi mennä itseensä ja miettiä hetken ennen kuin alkaa aukomaan täällä totuuksiaan…..