NST:lle taas mieluisa paluumuuttaja – myös tärkeitä jatkosopimuksia solmittu

Samuli Hulkkonen palaa kotiin. Kuva: Markku Taurama.

Samuli Hulkkonen palaa kotiin. Kuva: Markku Taurama.

NST:n miesten edustusjoukkue on tehnyt jatkosopimuksen Petteri Puustisen ja Janne Ruipon kanssa. Lisäksi joukkue vahvistuu viime kaudella Ruotsin Superliigan Karlstadissa pelanneella Samuli Hulkkosella.

Samuli Hulkkonen on paluumuuttaja, joka toimi NST:n kapteenina kaudella 15-16 ja siirtyi viime kaudeksi Ruotsiin yhdessä jo julkaistun Aleksi Ikosen kanssa. Hulkkonen on Kytöhongan mukaan avainpalanen NST:n tulevan kauden joukkueessa.

– ”Hulkki” on niitä miehiä, jotka kuka tahansa valmentaja ottaisi kirkuen omaan joukkueeseensa. Hän pelaa aina joukkueelleen suurella sydämellä ja vaikka mies pystyy myös tekemään pörssejä, hänen arvonsa mitataan monissa muissakin asioissa. Arvostan luonnollisesti ”Hulkin” pelitaitoja, ja hänen myötä saamme myös sitä huippuluokan esimerkkiä miten jokainen asia mitä kentällä ja treeneissä tapahtuu, tehdään joukkueen etua ajatellen, Kytöhonka hehkuttaa NST:n uutisessa.

Tämän lisäksi NST on solminut jatkosopimukset maalivahtiensa Jarkko Monthanin ja Ville Nilosaaren kanssa. Maalivahtiosaston täydentää menneellä kaudella B-pojissa edukseen esiintynyt Oiva Lappalainen. Seura julkaisi maalivahtisopimuksensa viime viikon lopulla.

Linkit:
NST:n maalivahtiosaston sopimusuutinen.
NST:n uutinen Puustisen ja Ruipon jatkosta ja Hulkkosen paluusta.

6 comments

  1. Hienoa Oiva, Toivottavasti tulee peliminuutteja !

  2. Toivottavasti Oiva pääsee lentämään ympäri Divarikaukaloita. Oli kyllä huvittavan näköistä BSM puolivälierissä hänen toimintansa, mutta toisaalta salibandyyn on aina sopinut hyvin Oivan kaltaiset showmiehet – ja eihän siitä nyt haittaakaan tietenkään ollut 🙂

  3. Paperilla NST on kyllä vahvistunut. Jännä seurata miten peli lähtee kulkemaan.

  4. Karjalan herruudesta tuli mieleen myös Josba ja tämänpäiväinen urheilulehti. Siinä Jomasta pesäpallosta oli juttu, että Mikko Varonen olisi ehdottanut nuorennusleikkausta sinne ja siellä olisi hänen oma poikansa ollut juniorina mahdollisesti päässyt joukkueeseen. Ei ollut mennyt läpi. Josballa vastaava tilanne taisi olla pari vuotta sitten kun seura lähti nuorennusleikkaukseen ja Eemil Ruokonenkin pääsi joukkueeseen Antti Ruokosen poikana.