Video: Kolmen maalin tappioasemasta voittoon – näin Suomi eteni MM-finaaliin

Christian Remes tuuletti voittomaaliaan raivokkaasti. Kuva: IFF.

Christian Remes tuuletti voittomaaliaan raivokkaasti. Kuva: IFF.

Suomen alle 19-vuotiaiden salibandymaajoukkue selvitti eilen tiensä MM-finaaliin. Nuorten kisojen välierissä kaatui Sveitsi lopulta jatkoajan jälkeen lukemin 7-6.

Ottelu oli värikäs, sillä avauserän jälkeen Suomi johti 3-1, mutta toisessa Sveitsi nousi rinnalle ja kolmannen erän ensimmäisten kahdeksan minuutin aikana alppimaan nuoret takoivat itselleen kolmen maalin etumatkan. Tästä eivät sinivalkoiset kuitenkaan hätkähtäneet ja ajassa 54:23 alkoi kiri, joka sai kruununsa 40 sekuntia ennen loppua tasoitusmaalin muodossa. Jatkoaikaa ei ehditty pelaamaan edes minuuttia, kun Christian Remes sivalsi Suomen finaaliin.

Suomalaisista tehokkaimmat olivat kauniin spinaround-osumankin tehnyt Justus Kainulainen (3+1), Heikki Iiskola (2+1) ja Joona Rantala (1+2).

Suomi kohtaa tänään finaalissa Ruotsin. Ottelu alkaa kello 16:30. Finaali lähetetään IFF:n Youtube-kanavalla suorana lähetyksenä. Lähetykseen pääset tästä linkistä.

Ottelutilastot

3 comments

  1. Vaikka muissa asioissa vieläkin on tämä nöyristelykulttuuri Suomessa niin kiva nähdä että se on urheilussa häipymässä ja ei olla aina se mitä ripotellaan kuin likaista lakanaa tai olla se kuka sulaa varmasta voitosta 🙂 hyvin taisteltu!

  2. Tasoero muka iso?? Suomi voitti Ruotsin mennen tullen jo aiemminkin.