Divarit

Josba vahvistaa organisaatiotaan – uusi valmennuspäällikkö, seurakoordinaattori ja seuratyöntekijä

16.06.
2017
9 Kommenttia
1
Divarit

Joensuun Josban organisaatio vahvistuu. Kuva: Jari Turunen

Miesten Divarin Joensuun Josban junioriorganisaatio vahvistuu. Seura julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa kerrotaan, että seuraan nimitetty uusi valmennuspäällikkö, seurakoordinaattori sekä seuratyöntekijä.

–Josba Juniorit ry:ssä on talven ja kevään aikana valmisteltu tulevien vuosien henkilöstöstrategiaa. Valmistelun tuloksena seura on rekrytoinut valmennuspäällikön, seurakoordinaattorin sekä hallinnollisia asioita hoitavan seuratyöntekijän. Tarkoituksena on uudistaa pelaajapolku vastaamaan nykypäivän tasoa sekä kasvattaa hallitusti seuran junioripohjaa, kertoo Josba Juniorit Ry puheenjohtaja Jarkko Ronkainen.

Josba Juniorit ry:n valmennuspäällikkönä aloittaa 1.8.2017 alkaen Jouni Juurela. Hänen vastuualueelleen kuuluvat juniorijoukkueiden Josbalaisen pelaajapolun mukainen kehitystyö ja valmentajakoulutuksen koordinointi, osallistuminen joukkueiden tukitoimintojen toteuttamiseen sekä oppilaitosyhteistyö.

Outokumpulaislähtöinen Juurela työskenteli kaudella 2016-17 Mikkelissä Urheiluseura Hatsinan valmennuspäällikkönä.

– Mahdollisuus palata takaisin kotiseudulleni ja liittyä Pohjois-Karjalan suurimman salibandyseuran uudistumisprosessiin sai minut tarttumaan tähän pestiin, Juurela kertoo.

Juurelalla on valmennustaustaa usean vuoden ajalta ja hän on käynyt Salibandyliiton huippuvalmentajakoulutuksen. Juurela näkee yhtenä tärkeimmistä tehtävistään yhteneväisen valmennus- ja harjoittelulinjan luomisen seuraan.

– Tämä tapahtuu mielestäni parhaiten avoimen vuorovaikutuksen, valmentajien osallisuuden sekä dialogin kautta. Sekä valmentajien että valmennettavien tulee saada seuralta tukea ja heidän on oltava aktiivisena osallisena oppimisessa. Uskon, että saamme aikaiseksi hyvin mielenkiintoisen matkan yhdistämällä uusia linjauksia sekä perinteistä Josbalaista arvomaailmaa.

Seurakoordinaattorina aloittaa 1.8. alkaen Johanna Turpeinen. Hänen vastuualueelleen kuuluvat Josba Junioreiden naisten ja tyttöjen toiminnan sekä valmennuksen koordinointi ja tukitoimet.

Turpeisella on taustalla pitkä pelaaja- ja valmentajaura Josbassa. Hän on saavuttanut Josbassa pelaajana A-tyttöjen Suomen mestaruuden sekä useita naisten SM-mitaleja. Valmentajauralta kirkkaimpana saavutuksena on B-tyttöjen SM-pronssi. Turpeinen toimii tulevalla kaudella myös Josban D- ja C-tyttöjen valmennuksessa.

Seuratyöntekijänä on aloittanut 1.6. lukien Lauri Havukainen. Havukaisen vastuualueelle kuuluvat seuran hallinnolliset tehtävät ja tapahtumien järjestelyt.

Havukainen on toiminut seurassa valmennustehtävissä poikajunioripuolella ja valmentaa tulevalla kaudella Josban naisten II-joukkuetta. Hän on aiemmin toiminut myös A-junioreiden ja Josban miesten edustusjoukkueen tiedottajana.

Teksti: Josban tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.