Liigat

SalBa solmi kolme jatkosopimusta – kaikkiaan 24 kontrahtia kasassa

17.06.
2017
23 Kommenttia
4
Liigat

SalBa julkaisi kolme uutta jatkosopimusta. Kuva: Juhani Järvenpää

Rauman SalBa julkaisi torstaina kolme jatkosopimusta. Petteri Salonen ja Risto Harjula tekivät liigajoukkueen kanssa vuoden sopimukset ja Rasmus Hornin sopimusta jatkettiin kahdella vuodella.

Salonen, 25, on edustanut SalBaa viimeiset kuusi kautta. Divarissa hyökkääjä on pelannut 68 ottelua tehoin 8+11=19 ja Salibandyliigassa 72 peliä pistein 7+6.

Horn, 23, teki vuonna 2015 kahden vuoden sopimuksen SalBan kanssa, mutta loukkaantumiset ovat pitäneet hyökkääjän poissa kaukalosta. Hyökkääjä toipuu tälläkin hetkellä loukkaantumisesta ja paluu on odotettavissa tällä haavaa joulun tienoilla.

Horn on pelannut aiemmin liigatasolla Loviisan Torissa sekä TPS:ssa. Torissa ruuti oli sangen kuivaa ja Horn paukutti 27 maalia 26 ottelussa. Liigapeleissä tehoja on syntynyt 32+16=48 (51 ottelua) ja Divarissa PSS:n paidassa 26+11=37 46 ottelussa.

Harjula, 23, siirtyi SalBaan kesken viime kauden ja keräsi vyölleen yhdeksän liigaottelua ennen loukkaantumistaan. Harjula on pelipaikaltaan puolustaja.

SalBan kotisivujen uutisen mukaan kasassa on nyt sopimukset kahden maalivahdin, yhdeksän puolustajan ja 13 hyökkääjän kanssa. Kesäharjoitusringissä on mukana tällä hetkellä 15-20 pelaajaa.

– Muutaman hyökkääjän kanssa vielä neuvotellaan, mutta aika lähellä valmista tässä ollaan. Jokainen joukkue hakee varmaan vielä rightin hyökkääjää, joka tekee sen 30 liigamaalia, joten se meilläkin on toiveissa, päävalmentaja Petri Seppinen sanaili seuran sivuilla.

Pelaajalista:

Maalivahdit
Teemu Kortelainen
Aleksei Kohtala

Puolustajat
Joni Rokosa
Niko Kaerla
Tatu Ruohonen
Jan-Erik Aaltonen
Antton Koski
Henrik Rossi
Jesse Nurmi (SalBa B-juniorit)
Veli Peltonen
Risto Harjula

Hyökkääjät
Janne Hyvönen (EräViikingit)
Saku Lahtinen (Karhut, Divari)
Antti Vuorinen
Jani Lehtoniemi
Antti Keskitalo
Erik Härkönen (UHC Grünenmatt, Sveitsi)
Tomi Lahti
Mikko Viitanen
Valtteri Ahtiainen
Ville-Petteri Lilja
Miika Tuominen
Rasmus Horn
Petteri Salonen

SalBan uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen