Suomen Cupin liiga- ja divarikierrosten otteluparit ovat nyt selvillä

Classic ja EräViikingit kohtasivat viime kauden Suomen Cupin finaalissa. Kuva: Esa Takalo

Classic ja EräViikingit kohtasivat viime kauden Suomen Cupin finaalissa. Kuva: Esa Takalo

TEHO Sport Suomen Cupin liiga- ja divarikierrosten otteluparit ovat selvillä. Samalla on hyvä muistuttaa, että TEHO Sport Suomen Cupiin ehtii ilmoittautua vielä tänään 14. kesäkuuta.

Valmiit otteluparit on arvottu Salibandyliigan ja Divarin otteluohjelmiin. Otteluparien voittajat etenevät Divari-kierrokselta Cupin 5. kierrokselle ja liigakierrokselta Cupin 6. kierrokselle. Otteluissa on panoksena normaaliin tapaan myös sarjapisteet.

Divarin Cup-kierros:
FBC Turku – Tiikerit
Karhut – SB Vaasa
Blue Fox – Nurmon Jymy
Loviisan Tor – ÅIF
M-Team – EräViikingit Akatemia
NST – LNM
Josba – O2-JKL

Salibandyliigan Cup-kierros:
EräViikingit – OLS
SalBa – Steelers
Happee – TPS
Koovee – Nokian KrP
Oilers – LASB
SB Welhot – Classic
SPV – Indians

Miesten 2.-6. divisioonan joukkueet aloittavat cupin entiseen tapaan sarjatasonsa mukaisesti 1.-3. kierroksilta. Ensimmäiset kierrokset pelataan tutulla turnausmuotoisella cup-järjestelmällä, missä lohkon kaaviosta selviää kahdella voitolla jatkoon.

Lue lisää uudistuneesta Suomen Cupista

10 comments

  1. On tolla ErVillä tuuria. Viimeksi ErVi/Viikingit/SSV ovat joutuneet pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ensimmäisessä Cupin pelissään vuonna 2012.

  2. Eikös SSV pelannut kotipelinsä Lasbia vastaan Lahdessa toissa kaudella? Toki se oli aika poikkeuksellinen järjestely.

  3. Pelasihan tuo kotiottelun Lahden suurhallissa. Salba voi ottelun voittaa. Mutta on Steelerskin vahvistunut melkoisesti. Lastikka suurin tähti. Mutta Markus Sipronen. Painakaa nimi mieleen. Voi yllättää monet Liigassa.

  4. Janne ja Saku SalBa ja liigan kovimpia vahvistukisia ja ei voi unohtaa Rossi ja Rokosa sekä Kortelainen niin Lastikka on paperia ! Salba Rules ja Tervetuloa koiran koppii isottelee ?

  5. Mitä infoamista tossa nyt on?Jos on sarjapeli+suomen cupin peli,niin tietenkään ei ole arvottu.Ei kai kukaan järkevä rupea sarjapelejä arpomaan.Jos saa paikallispelit tuplapanoksella niin aina parempi.