Ulkomaat

Tuoreen Stanley Cup -mestarin kesäleirillä pelataan myös salibandya

19.06.
2017
3 Kommenttia
3
Ulkomaat

Kuvassa Crosby kesäleirillään. Kuvakaappaus Youtubesta

NHL:n ja täten koko jääkiekkoilevan maailman suurimpiin tähtiin kuuluva Sidney Crosby järjestää nimeään kantavan kesäleirin 10-14.7 Nova Scotiassa ja leirillä tullaan avaamaan päälajin lisäksi myös salibandyn saloja.

Stanley Cupin voittaneen Pittsburgh Penguinsin kapteeni on kutsunut Floorball Nova Scotian vieraaksi leirilleen. Salibandya pelattiin jo vuosi sitten Sidney Crosby Hockey Schoolissa ja laji oli kuuleman mukaan sen verran suosittu oheisharjoite, että se on tänä vuonna näkyvämmin esillä.

Leirille osallistujille opetetaan samalla salibandyn perusperiaatteita ja heille kerrotaan lisäinformaatiota lajin saloista. Salibandy kuuluu muun muassa suomalaistähti Patrik Laineen kesäharjoitusohjelmaan.

Innebandymagazinetin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen