Liigat

Useat lähteet: Siirtomarkkinoiden mielenkiintoisin nimi suuntaa Hämeenlinnaan

12.06.
2017
30 Kommenttia
5
Liigat

Ville Lastikka siirtyy Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Hämeenlinnan Steelersin sotisopaan. Kuva: Anssi Koskinen

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan hyökkääjät Ville Lastikka ja Markus Sipronen pukevat ensi kaudella Hämeenlinnan Steelersin paidan päälle Salibandyliigassa.

Lastikka edusti menneellä kaudella sveitsiläistä huippuseuraa SV Wiler-Ersigeniä ja pääsi juhlimaan maan mestaruutta keväällä. Lastikka debytoi keväällä myös Suomen miesten maajoukkuepaidassa Turun EFT-turnauksessa ja onnistui maalinteossa ensimmäisessä maaottelussaan.

Tehokas laituri kiinnosti useita joukkueita tänäkin keväänä ja uudeksi osoitteeksi arvioitiin vahvimmin Jyväskylän Happeeta tai Tampereen Classicia. Lahjakkaasta pelimiehestä oltiin kiinnostuneita myös Ruotsissa sekä Sveitsissä.

Aiemmilla Steelers-kausilla Lastikka takoi miesten Divarin runkosarjassa 53 ottelussa kaikkiaan 141 pistettä (90+51) ja Divarin pudotuspeleissä 16 ottelussa 37 teholukemaa (22+15). Lastikka on nuorten maailmanmestari keväältä 2015 ja tuleva kausi on maajoukkuemiehelle debyyttikausi Salibandyliigassa.

Sipronen on edustanut Steelersiä Divarissa yhden kauden (2015-2016). Lahjakas hyökkääjä iski pisteet 22+21=43 Divarin runkosarjassa ja pudotuspeleissä pisteet 4+4=8. Sipronen pelasi viime kaudella 2. divsioonassa riihimäkeläisen RSS Panthersin riveissä.

Lue myös:
Maaotteludebyytissään osunut Lastikka tulevaisuudestaan: ”Kaikki ovet avoinna”
Sveitsissä miesten finaali venyi rankkareille – Väänänen ja Lastikka juhlivat mestaruutta
Finaalia odottava Lastikka pyrkii ratkaisijan rooliin: ”Se on minun tapani auttaa joukkuetta”

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila