Info: Näin hankit uuden salibandylisenssin

Kuvituskuva: Esa Takalo

Kuvituskuva: Esa Takalo

Salibandyliittoa ja sen jäsenseuroja vuosia palvellut Sporttirekisteri poistuu käytöstä vuoden 2017 lopussa, ja Salibandyliitto siirtyy käyttämään uutta urheilujärjestöjen yhteistä Suomisport -digipalvelua. Uudistus toteutetaan uuden lisenssikauden alkaessa elokuussa. Ensimmäisessä vaiheessa käyttöön otetaan lisenssimyynti ja tapahtumiin ilmoittautuminen.

Rekisteröidy Suomisportiin

Suomisporttiin tulee rekisteröityä osoitteessa www.suomisport.fi. Jokaisen lisenssinhaltijan tulee rekisteröityä uuteen palveluun. Mikäli Sporttirekisterissä on ollut henkilötunnus, tiedot yhdistyvät ja vanha sportti-id säilyy käytössä Suomisportissa. Alle 18-vuotiaiden huoltaja hallinnoi omassa profiilissaan huollettaviensa yhteystietoja ja lisenssejä.

Rekisteröityminen ja myöhempi uudelleen sisään kirjautuminen tehdään kertakirjautumiskoodilla käyttäen omaa puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta eli mitään käyttäjätunnuksia tai salasanoja ei tarvitse jatkossa muistaa.
Rekisteröidyttyäsi Suomisportiin voit ottaa tuntumaa palveluun ostamatta minkään liiton lisenssiä. Lisenssien osto avataan tiistaina 1.8.2017.

Täällä ostat lisenssin

Seurakäyttäjä, aktivoi uusi tunnus!

Mikäli olet ollut Sporttirekisterissä seuran käyttäjätunnuksen haltija, kannattaa rekisteröityä ja aktivoida seurakäyttäjä -status Suomisportissa jo ennen lisenssikauden alkamista. Seurakäyttäjästatuksen voi aktivoida myöhemminkin, mutta se tarvitaan, kun halutaan tehdä lisenssien ostoja nipussa tai ilmoittaa seuran osallistujia tapahtumiin nipussa.

Rekisteröitymisen jälkeen ota yhteys Salibandyliiton asiakaspalveluun (0400 529017, tampere@floorball.fi tai Salibandyliiton Facebook -sivut. Asiakaspalvelu kutsuu sinut seurasi seurakäyttäjäksi tarkistettuaan seurakäyttäjäoikeutesi Sporttirekisteristä. Jatkossa seura voi itse päättää, kuinka monta seurakäyttäjää sillä on ja hallitsee itse käyttäjiä ja salasanoja.

Täällä aktivoit seurakäyttäjätunnuksen

Teksti: Salibandyliitto

7 comments

  1. Liekkö tuossakaan hallissa otettu huomioon paloturvallisuutta…

  2. Miten aikaisemmat kommentit liittyvät tekstiin? Ymmärtääkseni eivät mitenkään. Miksi siis kommentoida, jos ei ole aiheeseen mitään positiivista (tai ylipäänsä mitään) sanottavaa?

    Hyvä, kattava paketti ??

  3. Jälleen uusi kusinen katiska suomalaiseen urheilukenttään. Koitin nyt pari kertaa kirjautua sisään, mutta eihän sieltä mitään sähköpostia tullut.