Juniorit

Suomen ja Ruotsin huippujuniorit mittaavat toisiaan viikonloppuna Myllypurossa

28.07.
2017
29 Kommenttia
3
Juniorit

Perjantaina käynnistyvä junioreiden huipputapahtuma huipentaa helmikuussa alkaneen Floorball Talent -kauden kasaten huikean kattauksen Suomen ja Ruotsin ikäluokkien parhaimmistoa saman katon alle.

Foorball Talent -kauden päätöstapahtuma All-Stars Tournament 2017 kokoaa jälleen Suomen ja Ruotsin huippujuniorit mittelemään paremmuudesta. Tapahtuma järjestetään Myllypuron Arena Centerissä 28.-30.7.2017.

Suomen tähdistöjoukkueet on kasattu Floorball Talent -valmentajien sekä edellisvuosien ikäluokkavalmentajien toimesta. Ikäluokissa 2001-04 pelaajat pääsivät antamaan näyttöjä Floorball Talent -tapahtumissa alkuvuoden aikana, joiden perusteella valtaosa valinnoista tehtiin. 2000- syntyneiden osalta valinnat tehtiin aikaisempien näyttöjen perusteella. Turnauksen valmentajatiimit on muodostettu laajalti eri puolelta Suomea. Tunnettujen valmentajien lisäksi penkin takana nähdään myös enemmän kentällä nimeä tehneet herrasmiehet Tero Tiitu ja Mikael Lax.

Suomi-Ruotsi maaotteluhenkinen All-Stars Tournament kokoaa yhteen yli 600 huippujunioria salibandyn kärkimaista ja tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden päästä pelaamaan kovia kansainvälisiä otteluita.

Tapahtumaa on kehitetty viime vuodesta siten, että turnaus jakautuu nyt kolmelle päivälle, mikä mahdollistaa suomalaisten joukkueiden viimeistelyharjoitukset sekä otteluruuhkan keventämisen. Tapahtuma järjestetään tässä muodossa nyt toista kertaa ja on osa Floorball Talent -konseptia.

Nämä pelit ovat ainutlaatuisia, joten tapahtumaa kannattaa saapua seuraamaan! Pidetään myös suomalaiskatsomossa huoli, että pelin henki on sama kuin kentällä: All-Stars, All in!

Seuraa tapahtumaa Floorball Talentin some-kanavissa:
Instagram: @floorballtalent
Snapchat: @floorballtalent
Facebook: @floorballtalent

Floorball Talent -konsepti
Otteluohjelma
Suomen joukkueiden kokoonpanot

Kyseessä on kaupallinen yhteistyö.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.