Video: Ruotsi nousi kolme maalin takaa mestariksi – rankkarivihellys puhutti

Kim Nilsson iski World Games -finaalin voittomaalin sunnuntaina. Kuva: IFF

Kim Nilsson iski World Games -finaalin voittomaalin sunnuntaina. Kuva: IFF

Sveitsi ja Ruotsi pelasivat sunnuntaina World Games -turnauksen voitosta Puolan Wroclawissa. Ruotsi oli ottelussa lopulta etevämpi lukemin 7-5.

Sveitsi johti ottelua parhaimmillaan 4-1 ja 5-2 toisessa erässä, mutta Ruotsi punnersi tarmokkaasti tasoihin ja vei vielä voiton pelistä. Ottelun aikana ja sen jälkeen on puhuttanut Ruotsin 5-5-tasoitukseen johtanut rankkari, joka vihellettiin videolla kohdassa 2.07 eteenpäin nähtävästä tilanteesta.

Sveitsin tehokkain pelaaja oli kahdesti maalannu Claudio Laely. Ruotsin kahden maalin miehiä olivat tasoitus- ja voittomaalin iskenyt Nilsson, Alexander Galante Carlström sekä Johannes Larsson. Otteluraportin voit lukea linkin takaa.

Ottelutilastot

5 comments

  1. Maalintekotilanne vs. tilanne mistä voi maalin tehdä. Ekasta pitää viheltää rankkari, toisesta ei. Edessä kuitenkin kaksi puolustajaa, vaikka vetopaikka oli vapaa.

  2. Jäähyllehän tuosta olisi pitänyt lähteä, ei rankkaria todellakaan.

  3. Johan tämä tilanne erotuomarivaliokunta-Parviaisen Twitter-tilillä selvitettiin: ei tarvitse tilannetta katsoa, tuomarit eivät tällä tasolla tee vääriä päätöksiä.