Maajoukkueet

Video: Ruotsi nousi kolme maalin takaa mestariksi – rankkarivihellys puhutti

31.07.
2017
5 Kommenttia
0
Maajoukkueet

Kim Nilsson iski World Games -finaalin voittomaalin sunnuntaina. Kuva: IFF

Sveitsi ja Ruotsi pelasivat sunnuntaina World Games -turnauksen voitosta Puolan Wroclawissa. Ruotsi oli ottelussa lopulta etevämpi lukemin 7-5.

Sveitsi johti ottelua parhaimmillaan 4-1 ja 5-2 toisessa erässä, mutta Ruotsi punnersi tarmokkaasti tasoihin ja vei vielä voiton pelistä. Ottelun aikana ja sen jälkeen on puhuttanut Ruotsin 5-5-tasoitukseen johtanut rankkari, joka vihellettiin videolla kohdassa 2.07 eteenpäin nähtävästä tilanteesta.

Sveitsin tehokkain pelaaja oli kahdesti maalannu Claudio Laely. Ruotsin kahden maalin miehiä olivat tasoitus- ja voittomaalin iskenyt Nilsson, Alexander Galante Carlström sekä Johannes Larsson. Otteluraportin voit lukea linkin takaa.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen