Video: Suomelle World Games -pronssia – Kohosesta ”Athlete of the Day”

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska

Suomi ja Tshekki kohtasivat sunnuntaina World Games -mittelön pronssipelissä, jossa Suomi oli lopulta etevämpi maalein 2-0.

Oheisista videoista näet ottelun maalikoosteen sekä Pyry Luukkosen, Miko Kailialan, Peter Kotilaisen ja Lauri Stenforsin haastattelut. Otteluraportin näet täältä.

Mika Kohoselle jaettiin kunnianosoitus turnauksen päätösjuhlissa, kun lajilegenda valittiin sunnuntaipäivän urheilijaksi yhdessä puolalaisen tanssiparin Anna Miadzielecin ja Jacek Tarczylon kanssa.

Pronssipelin maalikooste:

Pyry Luukkosen haastattelu:

Miko Kailialan haastattelu:

Peter Kotilaisen haastattelu:

Lauri Stenforsin haastattelu:

One comment

  1. Tässä tulee edelleen mieleen Antti Ruokosen kommentti eräässä ylen kisastudiossa muutaman vuoden takaisessa MM-kisojen yhteydessä. Eli hänen mielestään Mika Kohonen vanhoilla näytöillä saisi jatkaa maajoukkueessa niin pitkään kuin haluaa. Ehkä valmentajissa ja raadeissakin on myös fanittamista ja aina ei osata katsoa kokonaisuutta muilta osin. Ja olihan joissain kommenteissa aiemmin että Kohosen bravuuri pitkät matalat syötöt, kun samaan aikaan virallisimmissa analyyseissa helpot syötöt. Asioilla monta puolta eli mitkä asiat tuodaan esiin. Mikan kannalta edelleen hyvin esillä pysynyt tämänkin valinnan myötä.