Ulkomaat

Czech Open ruotsalaisjuhlaa – Pölläsen finaalipeli päättyi loukkaantumiseen

14.08.
2017
2 Kommenttia
5
Ulkomaat

Alisa Pölläsen (oik.) Tshekin turnaus päättyi ikävästi. Kuva: Czech Open

Loppukesän perinteisestä Czech Open -salibandyturnauksesta tuli ruotsalaisjuhlaa, kun maan edustajat kohtasivat sekä naisten että miesten eliittisarjojen finaaleissa. Naisissa voiton vei Pixbo, joka kaatoi finaalissa toisen ruotsalaisen Malmö FBC:n peräti 8-1. Finaalista kantautui Suomeen saakka jobinpostia, kun Pixbon maajoukkuehyökkääjämme Alisa Pöllänen joutui jättämään pelin kesken polven loukkaantumisen takia.

Alkavaksi kaudeksi Classicista Pixboon siirtynyt Alisa Pöllänen on vasta palannut kaukaloon podettuaan pitkään polveaan. Pixbon toinen suomalaispelaaja on maajoukkuepuolustaja Laura Manninen.

Naisten eliittisarjan suomalaisjoukkueista EräViikingit taipui puolivälierässä Tshekin Florbal Chodoville 1-2. PSS jäi kovassa jatkolohkossaan ilman jatkopaikkaa taivuttuaan tuleville finalisteille Pixbolle ja Malmölle sekä Tshekin Ivanti Tigersille.

Czech Openin miesten finaalissa IBF Falun löi Pixbon 8-5. Loppuottelun tuomitsivat suomalaiset Tom Kirjonen ja Jyrki Sirkka.

EräViikingit taipui miesten välierässä IBF Falunille tylyin lukemin 1-8. Alkulohkossaan EräViikingit löi Sparta Prahan 6-1, Bulldogs Brnon 3-1 ja Technology Florbal MB:n 1-0 voittaen lohkonsa. Jatkolohkossaan joukkue oli kakkonen lyötyään Bulldogs Brnon 3-1 ja Pixbon 2-0 mutta jäätyään SV Wiler-Ersigenin kanssa 4-4-tasapeliin.

Tamperelaisille menestystä avoimessa sarjassa

Vaikka Suomelle ei tänä vuonna tullut menestystä kilpasarjassa, niin avoin sarja päättyi sinivalkoiseen juhlaan. Finaalissa kohtasi kaksi pirkanmaalaisjoukkuetta, kun #Liuttu ja Fousek Team ottivat toisistaan mittaa.

Tasainen ottelu eteni aina rankkareille asti, jossa #Liuttu oli etevämpi ja pääsi juhlimaan turnausvoittoa. Tamperelaisjoukkueen pelaajisto koostui pääosin kakkosdivisioonan Soittorasian pelaajista, mutta mukana oli myös Kangasalan Urheilijoiden pelaajia.

Miesten osalta turnauksessa on kilpasarjan ja avoimen sarjan lisäksi vielä Pro-sarja.

Ottelukuvia näet täältä ja ottelun voit katsoa kokonaisuutena linkin takaa.

Tekstin lähteet: Salibandyliiton ja #Liuttu:n tiedotteet

Lisäys 15.8. klo 17.01: Salibandy Areena halusi kertoa, että on uutisoinut ensimmäisenä Alisa Pölläsen loukkaantumisesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.