Divarit

ES: NST:n paluumuuttaja suuntaakin EräViikinkeihin – sopimuksessa tuhansien eurojen purkupykälä

02.08.
2017
15 Kommenttia
6
Divarit

Samuli Hulkkonen ei pelaakaan ensi kaudella NST:ssä. Kuva: Markku Taurama.

Ruotsista takaisin kotimaahan ja kotikaupunkiinsa Lappeenrantaan kesällä siirtynyttä Samuli Hulkkosta ei nähdäkään NST-paidassa tulevalla divarikaudella. Hulkkonen jatkaa pelejään tulevalla kaudella Salibandyliigassa.

Etelä-Saimaan mukaan Hulkkosen uusi seura on EräViikingit ja toimituksemme tietojen mukaan tämä pitää myös paikkansa. EräViikingit on maksanut Hulkkosen sopimuksen ulos NST:stä ja hinta on ollut Pääkallo.fi:n tietojen mukaan tuhansia euroja.

Hulkkonen edusti viime kaudella Ruotsin pääsarjajoukkue Karlstadia, ja hänen oli tarkoitus tehdä paluu Lappeenrantaan.

— Olimme tehneet Hulkkosen kanssa sopimuksen jo viime vuoden puolella ja odotimme kovasti näkevämme viimeisimmän liigakauden NST-kapteenin tutussa paidassa tulevalla kaudella, NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka sanoo seuran tiedotteessa.

— Samulin omat ajatukset Lappeenrantaan paluusta kuitenkin muuttuivat kevään aikana ennen kaikkea siviilipuolen ja opiskeluiden takia. Hulkkonen on pelaaja, joka mielestäni vahvistaisi jokaista Salibandyliigan joukkuetta. Näin ollen on ihan selvä, että hänen lähtönsä tuntuu. Joukkue on kuitenkin käsitellyt asian todella kypsästi ja lähdemme kääntämään tätä positiiviseksi. Tavoitteemme ei muutu mihinkään, Kytöhonka jatkaa.

Linkki:
Etelä-Saimaan artikkeli aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila