Liigat

NST:lle kaksi tärkeää jatkosopimusta – Hakkarainen jää Lappeenrantaan

14.08.
2017
0 Kommenttia
6
Liigat

Juuli Hakkarainen (Joonas Haapalan oikealla puolella) jatkaa NST:ssä. Kuva: Markku Taurama

Naisten Salibandyliigassa pelaava Lappeenrannan NST julkaisi maanantaina Juuli Hakkaraisen sekä Silvia Hahlin jatkosopimukset.

Suomen maajoukkuerinkiin kuuluva Hakkarainen on pelannut liigassa kaikkiaan 10 kautta NST:ssä ja yhden kauden Joensuun Josbassa. Runkosarjan pelejä on kertynyt 224 ja niissä tehopisteitä 150+110=260. Hakkaraisen palkintokaapista löytyy yksi SM-kulta, kaksi SM-hopeaa ja viisi SM-pronssia.

Hakkaraista huhuttiin kesän aikana muihin seuroihin ja muun muassa TPS:aa pidettiin yhtenä vaihtoehtona.

Hahl on edustanut NST:tä kuuden kauden ajan ja pelannut 87 runkosarjan peliä tehoin 17+9=26. Hyökkääjä on saavuttanut NST:n kanssa SM-kultaa, SM-hopeaa ja SM-pronssia.

– Hienoa, että molemmilta löytyi vielä tahtoa pukea NST:n peliasu päälle! Juulin tuntevat kaikki, on parhaimmillaan sarjan parhaita pelaajia, joka pystyy yksin voittamaan otteluita. Tottunut tekemään pisteitä ja sitä on luvassa tulevallakin kaudella. Pelannut oikeastaan koko uransa laitahyökkääjänä, mutta ensi kaudella pelipaikka löytynee keskikaistalta.

– Silvia on erittäin kovan asenteen omaava pelaaja, joka antaa aina kaikkensa kentällä. Nuoresta iästään huolimatta omaa paljon kokemusta Naisten peleistä. Pystyy pelaamaan kaikkia paikkoja hyökkäyksessä, joka antaa paljon vaihtoehtoja hyökkäykseen. Erittäin käyttökelpoinen pelaaja alivoimalla, pääluotsi Joonas Haapala suitsutti seuran sivuilla.

NST:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen