Ulkomaat

Suomalaiskaksikko siirtyy Sveitsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle

01.08.
2017
Ulkomaat

Topi Kanervisto siirtyy ensi kaudeksi Sveitsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Kuva: Anssi Koskinen

Puolustaja Topi Kanervisto (s. 1993) ja hyökkääjä Teemu Kantanen (s. 1995) edustavat ensi kaudella Sveitsin NLB:ssä pelaavaa Regazzi Verbano Unihockeyta.

Kanervisto on pelannut neljän kauden ajan Salibandyliigassa TPS:n joukkueessa. Puolustaja on pelannut kaikkiaan 56 runkosarjan ottelua ja iskenyt niissä pisteet 7+10. Pudotuspeleissä Kanervisto on esiintynyt yhteensä 12 kertaa (1+3=4).

Kantanen pelasi viime kaudella Saksan Bundesliigassa ja Red Devils Wernigerodessa. Kaikkiaan 11 ottelussa Kantanen iski pisteet 9+24. Kantanen voitti sarjan pudotuspelien pistepörssin taiteiltuaann kuudessa pelissä tehot 5+11. Suomessa hyökkääjä on pelannut 10 Divarin peliä PSS:n paidassa tehoin 0+2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen