Liigat

Sveitsiläishyökkääjä liittyy TPS:n liigamiehistöön

03.08.
2017
0 Kommenttia
6
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus TPS:n kotisivuilta

Sveitsin Kloten Bulach Jetsiä koko uransa edustanut Yannick Jaunin, 27, siirtyy Turun Palloseuran riveihin. Sopimus on vuoden mittainen.

Viime kaudella Jaunin pelasi 27 ottelua NLA:ssa tehoin 22+9=31.

– Yannick on ulottuva, hyvän ensimmäisen kosketuksen omaava hyökkääjä, joka tuo uudenlaisen vaihtoehdon meidän hyökkäyspelaamiseen. Hänellä on erittäin hyvät vaistot viimeisellä kolmanneksella ja uskon, että hänestä on turkulaiselle salibandykansalle paljon iloa tulevan kauden aikana.

– Hän on päässyt nyt treenaamaan joukkueen kanssa puolentoista viikon ajan ja miehen ulospäinsuuntautunut luonne on auttanut sopeutumisessa todella paljon, päävalmentaja Jukka Ruotsalainen kertoi TPS:n sivuilla.

Kaikkiaan oikea laitahyökkääjä on pelannut 156 runkosarjan ottelua Sveitsin korkeimmalla sarjatasolla ja iskenyt siellä pisteet 88+56=144. Hyökkääjä nähdään tositoimissa ensimmäisen kerran lauantaina, kun TPS kohtaa SB Vaasan Mynämäen Hani-Hallissa kello 17 alkaen. Miesten Salibandyliigan harjoitusotteluista voit lukea lisää täältä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.