Liigat

Video: Maalivahti koki ikävän yllätyksen – liigapakin syöttö lipsahti omaan maaliin

26.08.
2017
11 Kommenttia
3
Liigat

Iiro Lankisen ruuti oli kuivaa torstaina. Omalta kantilta kuitenkin väärässä kenttäpäädyssä. Kuva:

Miesten Salibandyliigan joukkueet valmistautuvat tulevaan kauteen harjoitusotteluiden merkeissä. Kuopion Welhot mittasi torstaina Divarin Josban kunnon ja kaatoi joensuulaiset maalein 7-3.

Harjoitusottelun erikoisimmasta suorituksesta vastasi värikkäistä kommenteistaan tuttu Iiro Lankinen. Lankinen yllätti maalia vartioineen Petri Leschin syötöllään ja pallo sujahti epäonnekkaasti kuopilaisten omaan verkkoon.

– Alkukauden harjoituspelit ovat osoittaneet, että meidän palloton peli on vahvalla pohjalla. Saimme pidettyä Josban hyvin laidoilla, eivätkä he päässeet murtautumaan parhaisiin maalintekosektoroihin montaakaan kertaa ottelussa. Pallollisessa pelissä on vielä hiottavaa. Osakseen tämä johtuu myös viisikkoharjoittelusta, kun nytkin ottelussa oli sellaisia kentällisiä, jotka eivät olleet päässeet harjoittelemaan yhdessä.

– Erityisen tyytyväinen pitää olla nuoriso-osaston panokseen. Avauskokoonpanossa meillä oli kahdeksan A-juniori-ikäistä pelaajaa ja kaikki esiintyivät ottelussa enemmän kuin mallikkaasti. Pojat ovat tehneet kesän ajan laadukkaasti hommia ja hyppy miesten ympyröihin on sujunut loistavasti, kommentoi Welhojen päävalmentaja Janne Kainulainen ottelun koknonaisantia kuopiolaisittain.

Welhojen raportti
Miesten Salibandyliigan harjoitusotteluiden tuloksia

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen