Video: Oilers jäi Classicin jalkoihin Latviassa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Esport Oilers ja Tampereen Classic kohtasivat toisensa Latvian Openin alkusarjassa perjantaina. Classic oli joukkueista etevämpi lukemin 9-4.

Tamperelaiset olivat alkulohkonsa ykkösiä voittamalla molemmat alkusarjan pelit ja jatkopeleissä vastaan astelee Nokian KrP. Oilers jäi lohkon jumboksi ja mittaa sveitsiläisen UHC Usterin tason lauantaina ja sunnuntaina.

Turnauksen tilastot

7 comments

  1. Pistäpä Arto syvällisempää analyysiä siitä miks Oilers kyntää jo harkoissa

  2. Tasokas preseason turnaus Latviassa. Lähes kaikki ottelut ovat tulleet streemeinä hyvin kuvattuna. Neljä ottelua komeen päivään on kohtuullisen tiivis tahti.
    Liigassa taas neljään viikkoon kaksi ottelua, joka on puuduttavan vähän.

  3. Samaa mieltä. Nokia oli lähellä mennä finaaliin. Mutta jäätyi lopussa Classicia vastaan. Luulen että Storvreta vie kannun. Robin Nilsberth on hieno puolustaja. Ja pelaa siellä muuan Alex Rudd myös.

  4. Classic voitti rankkareilla. Clasun parasta antia nuorison ennakkoluuloton esille tulo, ja Nykyn rohkeus peluuttaa heitä.

  5. Ainakin syitä Oilersin heikkoon menestykseen on todella raju uudistuminen (loukkaantumisineen) sekä siitä johtuva tarve kokeilla vähän kaikenlaista – joka nyt muutenkin harjoituspeleissä on se koko homman idea.

    Jos taas tulevan kauden menestystä ajatellaan, niin vastaava kuin viime kaudella on varmaankin aika lähellä. Playoff-paikka tuskin tekee tiukkaa, mutta välieräpaikka olisi ainakin minulle yllätys.