Liigat

Classic nousi alun ahdingosta selkeään kotivoittoon – tamperelaiset sarjakärkeen

25.09.
2017
8 Kommenttia
1
Liigat

Eemeli Salin osui kolmesti Indiansin verkkoon. Kuva: Esa Takalo

Classic ja Indians kohtasivat maanantain ainoassa miesten Salibandyliigan ottelussa Tampereella. Classic oli 1189 silmäparin edessä parempi lukemin 9-3.

Ottelu käynnistyi melkoisella ilotulituksella. Ensin Indiansin Heikki Iiskola ja Otto Lehkosuo veivät vieraat 2-0-johtoon kolmessa minuutissa. Ottelun yhdeksättä minuuttia pelattaessa Sami Johansson ja Joonas Pylsy toivat Classicin tasoihin 15 sekunnin välein isketyillä osumilla.

Johansson vei kotijoukkueen johtoon ajassa 13.33 ja 25 sekuntia myöhemmin Eemeli Salin lisäsi Indiansin ahdinkoa, jolloin Indians-vahti Tuukka Vesa vaihdettiin Mikko Kirvesniemeen. Salin iski erässä vielä toistamiseen ajassa 18.41, joten ensimmäiselle tauolle mentiin luvuissa 5-2.

Toinen erä oli huomattavasti maltillisempi maalien suhteen, vaikka molemmilla joukkueilla oli paikkansa ylivoimalla. Erän ainokaisesta vastasi hattutemppunsa ylivoimalla viimeistellyt Salin ja viimeiseen erään mentiin luvuissa 6-2.

Joona Rantala iski uransa ensimmäisen liigamaalin Classic-paidassa kolmannen erän alussa. Kun erää oli pelattu tasan neljä minuuttia siirsi Albert Koskinen Classicin jo 8-2-johtoon. Aaro Astala kavensi noin viisi minuuttia ennen loppua, mutta Johansson viimeisteli vielä oman hattutemppunsa tyhjiin.

Kotijoukkueen pistenikkareina häärivät kolmesti osuneet Salin ja Johansson. Kirvesniemi torjui maalillaan lopulta peräti 27 laukausta.

Classic johtaa sarjaa ja sillä on kasassa viisi pistettä kahden voiton sekä yhden jatkoaikatappion myötä. Indiansille tappio oli kauden ensimmäinen ja espoolaisryhmä on nyt viidentenä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen