Liigat

Classic vei maalilla dramaattisen kärkiottelun – tehokas Eliisa Alanko ottelun sankari

16.09.
2017
8 Kommenttia
10
Liigat

Kuva: Esa Takalo

Classic ja SB-Pro kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan huippukamppailussa Tampereella. Classic oli tiukassa kamppailussa parempi maalein 8-7.

Pro vastasi pelin avausmaalista noin 12 peliminuutin kohdalla, kun Ina Leminen laukoi pallon maaliin. Eliisa Alanko tasoitti pelin muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta Pro laittoi kunnon hirmumyrskyn käyntiin erän viimeisillä minuuteilla. Karoliina Kujala vei vieraat johtoon, Jenni Torkki lisäsi johtoa liigauran avausmaalilla ja Mirja Hietamäki sinetöi sen, että ensimmäiselle erätauolle mentiin SB-Pron 4-1-johdossa.

Toisessa erässä Classic tuli peliin uudella sykkeellä. Eliisa Alanko, Jenna Ruokostenpohja, Mari Alila ja Jetta Uotila osuivat erän ensimmäisen 12 minuutin aikana ja Classic nousi tappioasemasta maalin johtoon. Lukemissa 5-4 lähdettiin myös viimeiseen erään.

Alanko viimeisteli hattutemppunsa kolmannen erän alussa ja Classic johti peliä 6-4. Nina Rantala lisäsi kotijoukkueen johtoa ajassa 42.58. Jaana Lirkki kavensi ottelun muutamaa minuuttia myöhemmin ja Lemisen ottelun toinen osuma toi vieraat maalin päähän seitsemän minuuttia ennen loppua.

Viisi minuuttia ennen pelin päätösvihellystä Leminen viimeisteli hattutemppunsa rankkariosumalla. Alanko onnistui vielä neljännen kerran maalinteossa ajassa 56.29 ja sinetöi Classicin kotivoiton maalein 8-7.

Eliisa Alanko oli ottelun teholinko pistein 4+1 ja Ella Alanko komppasi siskoaan pistein 0+4.

Lauantain Salibandytulokset:
SSRA-EräViikingit 3-5 Ottelutilastot
TPS-PSS 3-4 Ottelutilastot
O2-Jyväskylä-NST 4-3 Ottelutilastot
ÅIF-Koovee 3-6 Ottelutilastot Jarmo Koskelan ottelukuvat
Classic-SB-Pro 8-7 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen