Divarit

Erikoinen skenaario – valmentaja kohtaa Suomen Cupissa joukkueen jossa itse pelaa

30.09.
2017
1 Kommentti
3
Divarit

Kuva: Koskrin Facebook-sivu

Oululainen kakkosdivisioonajoukkue Koskelankylän Riento kohtaa lauantaina klo 18 SBC Levin (Kittilä/Rovaniemi) kolmosdivarijoukkueen miesten Suomen Cupin kolmannella kierroksella. Oululaisten pääkäskijä Janne Karjala on erikoisen valinnan edessä, sillä mies kuuluu vastustajan pelaajavahvuuteen.

Karjala edusti KoskRia vielä viime kaudella kenttäpelaajana, mutta vaihtoi pelioikeutensa pohjoisempaan seuraan viime kauden jälkeen. Karjala toiminee todennäköisesti ottelussa valmentajan roolissa, eikä hyppää kaukaloon Levin nutussa.

Tilanne on siinäkin mielessä mielenkiintoinen, että valmentajia ei voi lisätä sähköisiin pöytäkirjoihin, joten ainakin teoriassa kaksoisroolissa toimiminen olisi mahdollista. Paikallislähteiden mukaan mielenkiintoisena nykyaikaisena yksityiskohtana voidaan pitää sitä, että Karjala kuuluu tällä hetkellä molempien joukkueiden WhatsApp-ryhmiin.

Aihe on ajankohtainen, sillä Kainuun Sanomat kirjoitti aiemmin tällä viikolla Simo Leppäsestä, joka valmentaa Kajaanin Papasta ja pelaa saman sarjatason LeBa-96:n joukkueessa. Joukkueilla on ainakin teoriassa mahdollisuus kohdata ensi kevään Divarin karsinnoissa ja tuo seikka herätti paljon keskustelua myös meidän sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen