Divarit

Espoolaisten voittoputkelle jatkoa – katso lauantain salibandytulokset

30.09.
2017
39 Kommenttia
1
Divarit

Oilers nappasi lauantaina kauden kolmannen voittonsa. Kuva: Juhani Järvenpää

SB Welhot ja Esport Oilers pelasivat lauantaina miesten Salibandyliigan pisteistä Kuopiossa. Oilers kaatoi kotijoukkueen loppuluvuin 4-3.

Oilers iski pelin avausmaalin, kun Santeri Lindfors laukoi vieraat johtoon ensimmäisen erän puolivälin jälkeen. Casper Pfitzner lisäsi johtoa noin viisi minuuttia myöhemmin ja 2-0-lukemista mentiin ensimmäiselle tauolle.

Toisessa erässä ainoasta maalista vastasi espoolaisten Severi Korhonen. Riku Holopainen lisäsi johdon neljään maaliin kolmoserän alussa.

Welhojen yli 100 minuuttia kestänyt maaliton putki (edellisessä pelissä 1-0-tappio) katkesi ajassa 49.24, kun Eetu Sorvali maalasi ensimmäisen kerran liigaurallaan. Iiro Lankinen toi kotijoukkueen kahden maalin päähän viisi minuuttia ennen loppua ja Olli Taskinen kavensi tilanteeksi 3-4 vielä viisi sekuntia ennen loppua, mutta Oilersin johto kesti loppuvihellykseen saakka.

Oilersin tehopelaaja oli 1+1 iskenyt Holopainen ja Welhojen taasen kaksi maalia syöttänyt Juha Rautiainen. Joonas Kaltiainen koppasi maalillaan 25 torjuntaa.

Oilers on voittanut kaikki kolme otteluaan ja on Happeen kanssa tasapisteissä liigan kakkostilalla. Welhot on yhden voiton voimin kahdeksantena.

Koovee ja Classic kohtasivat toisensa naisten Salibandyliigan kamppailussa Tampereella. Classic vei alkuun tiukasta kamppailusta selkeän 6-2-voiton.

Koovee aloitti pelin hyvin ja Veera Kauppi vei kotijoukkueen 1-0-johtoon ajassa 10.40. Classic iski kuitenkin kahteen otteeseen heti toisen erän alussa ja Koovee valahti tappioasemaan. Veera Kauppi iski ottelun toisen osumansa hyvinkin pian, joten tuskaa ei kestänyt kauaa.

Katri Luomaniemi vei ylivoimalla vieraat johtoon toisen erän viimeisillä minuuteilla. Minna Kallio lisäsi johtoa ajassa 54.28 ja Nina Rantalan osuma ajassa 57.33 ratkaisi lopullisesti ottelun kohtalon. Rantala viimeisteli vielä hattutempun kaksi minuuttia ennen loppua.

Classicin Rantala (3+0) ja Sanni Nieminen (1+2) olivat Classicin tehopelaajia. Kooveen tehokkain oli kahdesti maalannut Veera Kauppi, joka Twitteriin kantautuneiden tietojen perusteella loukkaantui ottelussa ajassa 54.42 ja makasi pitkään tuskaisena kentän pinnassa. Kauppi kärsi lähes koko viime kauden vaikeasta polvivammasta.

Koovee jatkaa tappiosta huolimatta sarjakärjessä. Classic on samoissa pistelukemissa, mutta maaliero on hiukan paikallisseuraa kehnompi.

SB Vaasa ja Loviisan Tor mittasivat toisiaan lauantaina miesten Divarissa. Vaasassa pelattu ottelu päättyi Torin 8-7-vierasvoittoon.

Vierasjoukkue sai ottelun hyvän startin, kun loviisalaisille 3-1 ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa erässä mätettiin osumia ihan talkoohengessä ja kolmanteen koitokseen lähdettiin lukemissa 6-6. Vierasjoukkue maalasi kahdesti kolmannen erän ensimmäisellä kympillä. Kotijoukkue kavensi vielä neljä sekuntia ennen loppua, mutta pisteet matkasivat lopulta Loviisaan.

Loviisan tehopelaajia olivat Peik Salminen (2+1) ja Andreas Hietala (1+2). Vaasalaisten pisteonnistujia olivat taasen Jesse Palmberg (2+1) ja Tero Saaristo (1+2).

Tappio oli vaasalaisille kauden ensimmäinen ja joukkue jäi edelleen sarjan kärkisijoille. Loviisalaisille kyseessä oli kauden toinen voitto ja ryhmä nousi taulukon neljänneksi.

Miesten Salibandyliiga
16:00 SB Welhot-Oilers 3-4 Ottelutilastot
17:00 LASB-Koovee 3-6 Ottelutilastot
18:00 Indians-OLS 3-6 Ottelutilastot
18:00 Steelers-Classic 3-16 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga
15:30 Koovee-Classic 6-2 Ottelutilastot
17:00 PSS-EräViikingit 8-2 Ottelutilastot
18:00 SB-Pro-ÅIF 16-2 Ottelutilastot
18:30 TPS-O2-Jyväskylä 12-2 Ottelutilastot

Miesten Divari
15:00 SB Vaasa-Loviisan Tor 7-8 Ottelutilastot
15:30 M-Team-Tiikerit 9-5 Ottelutilastot
16:00 Blue Fox-O2-Jyväskylä 4-3 Ottelutilastot
16:00 NJ-EräViikingit Akatemia 3-5 Ottelutilastot
17:00 Karhut-FBC Turku 5-4 ja. Ottelutilastot
18:00 ÅIF-NST 8-6 Ottelutilastot
18:30 LNM-Josba 8-9 ja. Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen