Liigat

Johanssonille 800 tehopistettä täyteen – näätälaumalle voitto viimeisen erän kirillä

28.09.
2017
8 Kommenttia
2
Liigat

Henri Johanssonista tuli toinen 800 tehopisteeseen yltänyt pelaaja. Kuva: Esa Takalo.

Nokian KrP kaatoi tänään miesten Salibandyliigassa LASB:n lukemin 6-5. Henri Johansson rikkoi ottelussa 800 tehopisteen rajapyykin.

Ajassa 8:39 Henri Johansson rikkoi historian toisena pelaajana 800 tehopisteen rajan miesten Salibandyliigassa laukomalla uransta 466. liigamaalin. Johanssonin pisteet merkataan nyt siis muotoon 466+334. Aiemmin tällä kaudella kyseisen pisterajan rikkoi SPV:n Mikko Kohonen, juuri KrP:tä vastaan.

Ensimmäisen erän lopussa LASB onnistui tasoittamaan pelin Joonatan Surakan toimesta ja sama mies oli asialla myös toisen erän alussa vieden vieraat ensi kertaa johtoon. Tämän jälkeen maaleja iskettiin tasatahtiin ja lopulta viimeiseen erään lähdettäessä taululla olivat LASB:n 4-3 -johtolukemat.

Kolmannen erän alussa Surakka lisäsi LASB:n johdon kahteen maaliin, mutta sen jälkeen alkoi ”näätien” kiri. Nokialaiset takoivat erän puolivälin jälkeen reippaaseen kolmeen minuuttiin kolme maalia ja nousivat ratkaisevasti rinnalle ja ohi napaten voiton ja kaksi pistettä.

Ottelun tehokkain oli pisteet 3+1 takonut KrP-puolustaja Matti Koskela. Henri Mäenpää ja Joni Henttonen syöttivät kaksi osumaa ja Morics Kruminsille merkattiin tehot 1+1. Vieraiden tehomiehenä hääri kolmesti osunut Surakka. Miikka Pentikäinen ja Rasmus Kainulainen saalistivat pisteet 1+1.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila