Liigat

Kajoksinen teki valintansa – Happee vahvistuu entisestään

09.09.
2017
3 Kommenttia
3
Liigat

Pauno Kajoksinen (musta paita) taituroi viime kaudella Welhojen riveissä. Kuva: Jari Turunen

Viime kaudella Kuopion Welhoja edustanut Pauno Kajoksinen, 23, jatkaa uraansa Jyväskylän Happeen riveissä.

Hyökkääjä oli viime kaudella Divarin voittajajoukkueen runkosarjan paras pistemies tehoin 27+41=68.

– Happeen tarjoama paketti mahdollistaa kokonaisuutena paremmin urheilun ja siviilielämän yhdistämisen. Welhot oli myös vahva vaihtoehto tällä kaudelle, mutta Jyväskylässä opiskelemisen ja Kuopioon reissaamisen yhdistäminen kävi pidemmän päälle raskaaksi.

– Täällä Jyväskylässä hirvillä on realistinen mahdollisuus pelata mestaruudesta, ja joukkueessa vallitsee tällä hetkellä äärimmäisen kova kilpailutilanne. Nämä seikat muodostavat itselleni uudenlaisen haasteen, joka toimii jo itsessään motivoivana tekijänä, Kajoksinen kertoi ratkaisustaan Happeen sivuilla.

Liigaympyrät tulivat Kajoksiselle tutuiksi Josbassa, jossa hän pelasi vuosina 2010-15 kaikkiaan 78 peliä tehoin 28+41=69. Tällä hetkellä taituri ei ole pelikuntoinen ja paluu kentille on tällä haavaa odotettavissa marraskuussa.

– Ensimmäinen tavoite päästä mahdollisimman nopeasti pelikuntoon ja sen jälkeen ansaita itselleni pelipaikka tästä kivikovasta joukkueesta. Tarkoituksena on saattaa urheilemisen prosessi sille tasolle, ettei keväällä jää mitään jossiteltavaa. Lisäksi pitkään haikailemani lämärimaali jäi viime kaudella Welhoissa tekemättä, joten yritetään iskeä sellainen tällä sesongilla hirvinutussa, Kajoksinen sanaili.

Happeen uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen