KS: Outo tilanne – valmentaja pelaa toisessa joukkueessa samalla sarjatasolla

Simo Leppänen luotsaa Kajaanin Papasia, mutta pelaa itse saman sarjatason LeBassa. Arkistokuvassa LeBan joukkue. Kuva: Jari Turunen

Simo Leppänen luotsaa Kajaanin Papasia, mutta pelaa itse saman sarjatason LeBassa. Arkistokuvassa LeBan joukkue. Kuva: Jari Turunen

Kajaanin Papasin miesten edustusjoukkuetta kakkosdivarissa luotsaava Simo Leppänen voi olla keväällä erikoisen tilanteen edessä, jos hänen joukkueensa etenee nousukarsintoihin. Leppänen nimittäin pelaa valmentamisen ohella samalla sarjatasolla, mutta eri lohkossa kilvoittelevan LeBa-96:n kanssa. Asiasta kertoo Kainuun Sanomat.

Jos molemmat joukkueet kohtaisivat nousukarsinnoissa, joutuisi Leppänen tekemään kiusallisen valinnan.

– Olemme sopineet, että ensi keväänä olen enemmän LeBan mukana, joten jos joukkueet olisivat silloin vastakkain, luultavasti edustaisin LeBaa.

Mikään salibandyn sääntö ei kiellä valmentajan pelaamista saman sarjatason eri joukkueessa.

Papasissa Leppänen toimii edustusjoukkueen lisäksi seuran täyspäiväisenä valmennuspäällikkönä ja on päävastuussa miesten lisäksi naisten I- ja II-joukkueesta, sekä Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian harjoitusryhmästä.

Alkuperäinen juttu:
Simo Leppänen edustaa kahta eri seuraa samalla sarjatasolla

8 comments

  1. Vastaavasti viikonloppuna Suomen cupissa 2.div Koskri kohtaa 3.div SBC Levin, jossa Koskrin valmentaja pelaa itse. Ei mahda mies olla pelillä.

  2. Eikös tämä Leppänen ole siellä Tsekin turnauksessa loistaneen #Liuttun pelaajia?

  3. Eihän tossa oo mitään tolkkua ihan jo aikataulujenkin puolesta.

  4. Kyllä on niin moneen asiaan itsensä likoon pistänyt, että väkisin tuntuu jäävän jokin asia hoitamatta varsinkaan hyvin. Niinhän se sanonta menee: laatu korvaa määrän.

  5. äääääääääDDDDDDD leppänen vetää kemppasta radion päästä selkään. 1180p (ei pelata enää) näyttöclaanina toimii salee LeBa?