Liigat

Video: Outo tilanne liigaottelussa: kuusi pelaajaa ja maalivahti kentällä – ei jäähyä

26.09.
2017
11 Kommenttia
1
Liigat

Classic protestoi outoa tilannetta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Tampereen Classic voitti Westend Indiansin kotikentällään lukemin 9-3 maanantai-iltana pelatussa miesten Salibandyliigan kamppailussa.

Indians siirtyi ottelun avauserässä jo 2-0 -johtoon, mutta sitten tuli hallitseva Suomen mestari takaa rinnalle ja reippaasti ohi. Jo ennen ensimmäistä erätaukoa tilanne oli Classicille 5-2 ja kahdessa viimeisessä erässä isännät kaunistelivat lukemia. Indians onnistui enää kertaalleen ylivoimalla viimeisessä erässä.

Classicin tehomiehinä häärivät hattutemput latoneet Sami Johansson ja Eemeli Salin. Indiansin tehokkain oli kaksi syöttöä saalistanut Tuomas Harjula.

Ottelun oudoin sattumus tapahtui kolmannessa erässä. Classicin Salin oli juuri komennettu istumaan kahden minuutin rangaistusta estämisestä ja peli vihellettiin käyntiin. Kuuden maalin takaa-ajomatkalla ollut vierasjoukkue halusi ottaa kahden miehen ylivoiman käyttöön, ja pelata kuudella neljää vastaan. Mikko Kirvesniemi oli kuitenkin edelleen Indians-maalilla, kun peli vislattiin käyntiin, vaikka kentällä oli jo kuusi keltapaitaa. Tilanteesta ei tuomittu kuitenkaan rangaistusta Indiansille, vaikka peli laitettiin poikki ja aloitettiin hetken kuluttua uudelleen. Tilanne näkyy videolla ajassa 4:30.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila