Suomalaiset liigajoukkueet voitokkaita Tallinnassa

Steelersillä kulki Tallinnassa. Kuva: Tallink Floorball Tournament

Steelersillä kulki Tallinnassa. Kuva: Tallink Floorball Tournament

Esport Oilers ja Hämeenlinnan Steelers väänsivät viikonloppuna Tallink Floorball Tournamentin kutsusarjassa harjoitusotteluiden merkeissä.

Oilers kaatoi latvialaisen SK Pārgaujan maalein 5-4 ja samasta maasta ponnistava FBK Valmiera kaatui espoolaisten käsittelyssä lukemin 8-1.

Steelers voitti Valmieran maalein 10-1 ja toinen latvialaisnippu taipui teräsmiesten myllyssä luvuin 6-3. Valmiera ja Pārgauja kohtasivat myös toisensa ja toiseksi mainittu vei pelin maalein 6-2. Steelers kaatoi myös latvialaisen FK Kursin maalein 10-1, mutta ainakaan turnauksen tilastosivun mukaan ottelu ei kuulunut itse turnaukseen.

Tallink Floorball Tournamentissa ratkottiin myös muiden sarjojen voittajia. Kilpasarjan voittajaksi ylsi Indians/A, harrastesarjan voitti SB Luja ja naisten harrastesarjan voittoon ylsi SK Link/Saku. Tuloksia voit tarkastella tarkemmin linkin takaa.

Turnauksen kuvapaketti

3 comments

  1. Oli aika mielenkiintoinen halli tuolla. Tosin tämmöiseen suht toimiva ratkaisu, vaikka olisin mielelläni nähnyt salibandymatonkin tuolla.

    Ja kehutaan nyt täälläkin paikalle matkanneita Steelers-kannattajia, tämmöisiä tekijöitä fanikulttuuri tarvitsee!

  2. Miesten kilpasarjan voitti Indians A, FK Kursi oli kakkonen ja Raasepori kolmas.