Liigat

Suomen mestareilla uusi harjoitusmetodi – Classic ottaa joogan mukaan repertuaariinsa

15.09.
2017
9 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Salibandyliiga

Salibandy Club Classic vie toimintansa seuraavalle tasolle nostaessaan koko seuran uudeksi arvoksi kiireettömyyden ja stressinhallinnan. Näyttelijöinäkin tunnetut joogaopettajat Sanni Haahdenmaa ja Anu Niemi johdattavat Classic Familya kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan alkavan kauden aikana.

Uusi arvomaailma näkyy Classicin toiminnassa laajasti. Miesten liigajoukkueen harjoitusohjelma monipuolistuu säännöllisen jooga- ja mielenhallintaharjoituksen myötä.

– Hektisinä aikoina pysähtymisen ja hiljentymisen tarve korostuu. Pelaajien on hyvä ymmärtää myös kehon ja mielen yhteyttä, päävalmentaja Petteri Nykky kommentoi seuran tiedotteessa.

Kilpaurheilullisen näkökulman lisäksi Classic haluaa nostaa esiin uuden arvon kasvatuksellisen merkityksen. Classicin sosiaalisessa mediassa tullaan jatkossa jakamaan helppoja vinkkejä hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lisäksi Classicin toimihenkilöt tulevat saamaan koulutusta, jonka anti leviää koko Classic Familyyn.

– Classic Familylle on aina ollut tärkeää, että urheilun tietotaidon opettamisen lisäksi meillä on kasvatuksellistakin vastuuta lapsista ja nuorista. Sannin ja Anun avulla tämä osaaminen on hyvissä käsissä, toiminnanjohtaja Pasi Peltola sanoi.

– Lapset ja nuoret elävät stressaantuneiden aikuisten keskellä. Me haluamme muistuttaa ihan jokaista pysähtymään ja hengittämään kiireisen arjen keskellä. Lisäksi on äärimmäisen kiinnostavaa nähdä joogan vaikutukset liigapelaajissa. Joogan voima on jo ajat sitten valjastettu huippu-urheilijoiden käyttöön maailmalla, ja nyt pääsemme tuomaan samaa Classiciin, Haahdenmaa ja Niemi kertoivat.

Teksti: Classicin tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.