Suomen mestareilla uusi harjoitusmetodi – Classic ottaa joogan mukaan repertuaariinsa

Kuva: Salibandyliiga

Kuva: Salibandyliiga

Salibandy Club Classic vie toimintansa seuraavalle tasolle nostaessaan koko seuran uudeksi arvoksi kiireettömyyden ja stressinhallinnan. Näyttelijöinäkin tunnetut joogaopettajat Sanni Haahdenmaa ja Anu Niemi johdattavat Classic Familya kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan alkavan kauden aikana.

Uusi arvomaailma näkyy Classicin toiminnassa laajasti. Miesten liigajoukkueen harjoitusohjelma monipuolistuu säännöllisen jooga- ja mielenhallintaharjoituksen myötä.

– Hektisinä aikoina pysähtymisen ja hiljentymisen tarve korostuu. Pelaajien on hyvä ymmärtää myös kehon ja mielen yhteyttä, päävalmentaja Petteri Nykky kommentoi seuran tiedotteessa.

Kilpaurheilullisen näkökulman lisäksi Classic haluaa nostaa esiin uuden arvon kasvatuksellisen merkityksen. Classicin sosiaalisessa mediassa tullaan jatkossa jakamaan helppoja vinkkejä hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lisäksi Classicin toimihenkilöt tulevat saamaan koulutusta, jonka anti leviää koko Classic Familyyn.

– Classic Familylle on aina ollut tärkeää, että urheilun tietotaidon opettamisen lisäksi meillä on kasvatuksellistakin vastuuta lapsista ja nuorista. Sannin ja Anun avulla tämä osaaminen on hyvissä käsissä, toiminnanjohtaja Pasi Peltola sanoi.

– Lapset ja nuoret elävät stressaantuneiden aikuisten keskellä. Me haluamme muistuttaa ihan jokaista pysähtymään ja hengittämään kiireisen arjen keskellä. Lisäksi on äärimmäisen kiinnostavaa nähdä joogan vaikutukset liigapelaajissa. Joogan voima on jo ajat sitten valjastettu huippu-urheilijoiden käyttöön maailmalla, ja nyt pääsemme tuomaan samaa Classiciin, Haahdenmaa ja Niemi kertoivat.

Teksti: Classicin tiedote

9 comments

  1. Taas kerran Classic edelläkävijänä. Vielä kun some
    ja mediapuoli saataisiin ajantasalle.

  2. Hyvä kommentti yllä. Halutaan että seuroilla on ammattimaisempi ote tekemiseensä ja samaan aikaa laiminlyödään viesintä täysin. Classicinkin osalta ei olla päivitetty naisten joukkueen tietoja, viimeisin uutinen on kuukausien takaa ja ylipäätänsä yleisten uutisten kuvat ovat kokoluokkaa postimerkki. Unohtamatta audiovideomateriaalia mitä olisi tarjolla.

    Classicilta on tainut unohtua se, että seuran kotisivut toimii käyntikorttina Familyn ulkopuolisille ja siihen olisi hyvä panostaa… jos ei muuten niin sillä, että löytyy tietoa ja se tieto mikä löytyy on ajankohtaista.

  3. Komppaan edellisiä kirjoittajia. Mediapuoli kuntoon! Uutisia/viestejä ym. enemmän verkkosivuille.

  4. Näkyy tepsineen nykkyyn ja passoon..näen ensimmäistä kertaa heidän hymyilevän.

  5. Ite olen nähnyt kyseisten herrojen hymyilevän myös. Ja vielä useaan kertaan:D

  6. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee. Aivan höpö höpö juttua että classic ei osaisi mediankayttöä. Classic vetää suuntaviivat ja muut kirjoittaa sitten classicin puolesta. Alla listaus classicin ”mediakoukuista”
    Kausi 2015-2016: Suurella kohulla kaksi ruotsalaista huippupelaajaa. näiden nimiä ei kukaan enää edes muista.
    Kausi 2016-2017: Jarkko Nieminen. Tähän mennessä parhaiten onnistunut mediakoukku
    Kausi 2017-2018: Otetaan uuden päivän näyttelijät vetämään jumppaa. Tässä on potentiaalia uusille aluevaltauksille. Yle ainakin tekee juttua, mutta isona potentiaalina on naisten lehdet. Eiköhän classic paita vilahda kauden aikana ainakin me naisissa ja annassa?

  7. Toki Classic tekee yhtä sun toista – sitähän kukaan ei ole kiistänyt. Sen sijaan on kommentoitu sitä, että mm seuran kotisivut ovat viimeinen paikka löytää mitään ajankohtaista tietoa seurasta ja joukkueista. Esimerkkinä vaikka tänään alkavat naistenliiga… seuransivuilla on vielä viiden vuoden pelaajia nähtävillä. Ei luulisi olevan ylivoimaista päivittää omaa ”ulkoista käyntikorttiaan”…. Tosiasia on kuitenkin se, että penttiperuskatsoja hakee tietoja joukkueesta seuran kotisivuila eikä Pääkallon kautta…

  8. Pakko sanoa että tässä jutussa on kyllä uutiskynnys poskettoman alhaalla. Jos Tappara ottaisi harjoitusohjelmistoonsa joogan niin yksikään media ei siitä kirjoittaisi. Outo on juttu tässä kauden alkaessa. Taas varsinainen uutispommi!

  9. Taas tyrii ja säätää. Ole nyt oikeesti edelläkävijä ja lopeta nää joogat ja niemiset ja pistä pelit hyvällä laadulla youtubeen. Jos haluun voida hyvin ja joogata, niin silloin en kerpele kattele mitään sählyseuran sivuja. Järki käteen ny helv..