Suomen tytöille toinen voitto Latviasta – Nordman ratkaisijana

Arkistokuva: IFF

Suomen tyttöjen U19-maajoukkue kohtasi Latvian naisten maajoukkueen toistamiseen perjantaina. Forssan Kirkassilmäareenalla pelattu kamppailu päättyi Suomen 4-2-voittoon.

Torstaina nollille jätetty Latvia aloitti maalinteon ajassa 13.14 Juta Maravskan toimesta. Sinivalkoisten avausosuma syntyi erän viimeisellä sekunnilla, kun Maura Paajanen iski pallon maaliin Elli Kylmäluoman syötöstä.

Toisessa erässä Jonna Virkkunen vei Suomen johtoon ylivoimalla ajassa 22.29. Syötön tarjoili Anniina Levälampi. Erä ehti vanheta neljä minuuttia ja sekunnin, kun Madara Adamane tasoitti ottelun. Taru Nordman iski tilanteeksi 3-2 ajassa 26.38 Milja Saarikosken tarjoilusta.

Viimeisessä erässä nähtiin ainoastaan yksi maali, kun Nordman viimeisteli tyhjään latvialaismaaliin puoli minuuttia ennen ottelun loppua.