Ulkomaat

Video: Helsingborgin kausi starttasi voitolla – ruotsalaistaiturilta kaunis maali

30.09.
2017
0 Kommenttia
2
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

FC Helsingborg avasi kautensa perjantaina Ruotsin Superliigassa. Höllviken kaatui sarja-avauksessa lopulta maalein 5-3.

Suomalaissentteri Nico Salo debytoi samalla Ruotsin liigassa. Kokoonpanon perusteella Salo aloitti takalinjoilla Petri Hakosen pakkiparina ja ketjun sentterinä hääri Mika Kohonen. Salo on tiettävästi pelannut uudessa seurassaan muulloinkin puolustajana.

Suomalaisista Juha Kivilehto keräsi ottelussa yhden taidokkaan syöttöpisteen tililleen. Kivilehto, Kohonen, Salo ja Hakonen saivat Innebandymagazinetilta arvosanaksi 3 ottelun suorituksistaan. Jutun otsikkoon nostettu Linus Nordgrenin 5-2-maali on ehdottomasti katsomisen arvoinen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen